Zoo Liberec slaví Den dětí

24.05.2019 20:45

V sobotu 1. 6. 2019 liberecká zoo oslaví svátek dětí. Všechny děti do patnácti let mají po celý den vstupné do zoologické zahrady zdarma!

Zoo Liberec slaví Den dětí
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

Libereckou zoo se tento den rozezní hudba a o zábavu a doprovodný program akce se v čase 10.00 – 14.00 postarají mladí hudebníci z organizace Hudební mládež v rámci již tradičního festivalu Duhová bouře. Mladí umělci na šesti stanovištích rozmístěných po celém areálu zoo návštěvníkům představí různá hudební, divadelní a taneční vystoupení. Chybět nebudou ani zábavné tematické workshopy pro děti a interaktivní soutěž. Všechny děti do patnácti let dostanou tento den od liberecké zahrady dárek v podobě volného vstupu do zoo.

Mezinárodní den dětí se bude slavit i V Dětském koutku v Lidových sadech, kde od 10.30 proběhne pohádkové představení „Ořechová pohádka“ v podání Divadla Rolnička. Vstupné do koutku na dětský den zůstává stejné jako za běžného provozu. 

Festival Duhová bouře

Festival Duhová bouře má již dlouholetou tradici a v Liberci proběhne již 29. ročník této umělecké multižánrové akce. Festival pořádá mezinárodní organizace Hudební mládež, která má jen v České republice více než 8000 členů. Mnoho z nich každoročně přijíždí do Liberce a po čtyři dny nabízí návštěvníkům festivalu různé koncerty, taneční a divadelní vystoupení, výtvarné a literární performance, pohádky pro děti i semináře a workshopy zaměřené na různé druhy umění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …