Zoo Zlín nabízí během jarních prázdnin kraje speciální program

02.03.2020 16:26

Pro všechny návštěvníky, kteří tento týden během jarních prázdnin Zlínského kraje zavítají do zahrady, nabídne Zoo Zlín speciální prázdninový program. Děti i dospělí se tak mohou od pondělí 2. března do pátku 6. března těšit na komentování u vybraných expozic zvířat a na pátrací hru v areálu.

Zoo Zlín nabízí během jarních prázdnin kraje speciální program
Foto: wikipedia
Popisek: Zoo Zlín.

„Při sedmi komentovaných zastávkách představíme nejen život zvířat v zimním období, ale také zajímavosti z anatomie a biologie. První povídání odstartuje o půl jedenácté u lachtanů, to poslední pak v 15.00 u tučňáků,“ uvedla Romana Bujáčková z oddělení marketingu. Pátrací hru budou tvořit různé úkoly, jejichž řešení lze najít poblíž šesti expozic v celém areálu zoo. Každý řešitel „pátračky“ získá drobnou odměnu. Na tři vylosované výherce čeká speciální cena.

Zahrada nezapomněla ani na občerstvení. „K dispozici budou všechny restaurace v areálu zoo - Tyrol, Neapolitáno, Koala a Limpopo. Otevřena bude také Chocolatérie a Kefa bar s etiopskou kávou. Hezké dárky nabídnou zooshopy u hlavního a sezónního vstupu do zoo, po zimní přestávce opět bude jezdit vláček,“ doplnila Romana Bujáčková.

Pokud se tedy chcete pobavit a navíc si užít procházku přírodou, vydejte se do zlínské zoo. Pro návštěvu areálu lze využít hlavní vstup, po celý prázdninový týden (v závislosti na počasí) i sezónní. Stále také platí zvýhodněné zimní vstupné do zoo, které pro děti činí 40 Kč, pro dospělé 80 Kč. Do konce března je Zoo Zlín otevřena od 8:30 do 17 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…