Zpěváci se srdcem na správném místě se opět setkali

20.09.2021 13:17 | Komerční článek

V jihomoravských Horních Věstonicích se opět potkali zpěváci se srdcem na správném místě, aby podpořili pacienty s nemocí motýlích křídel na koncertu „Křídla motýlí“ 2021. Tak, jak už to na těchto benefičních koncertech někdy bývá „člověk míní a osud mění“, tak dopoledne, v den koncertu volala herečka Michaela Tomešová, známá například z primáckého seriálu Modrý kód sestřičky, že se nakazila nejspíše chřipkou od svých dětí a tak na koncert přijet nemůže. A poslala všem přítomným divákům alespoň telefonický pozdrav. A tak produkci nastal problém, koho narychlo z dalších interpretů oslovit a nakonec se podařilo sehnat a přemluvit zpěváka a bývalého kamioňáka Jiřího Zonygu a ten, bez jakéhokoliv přemýšlení nabídku přijal, byť byl v tu dobu na výletě na kole v okolních lesích.

Zpěváci se srdcem na správném místě se opět setkali
Foto: Martin France
Popisek: Zpěváci se srdcem na správném místě

A tak se sjelo na pálavkém území hned několik interpretů. Celý koncert začal mluveným slovem i zpěvem producent a zpěvák v jedné osobě, který tento benefiční koncert produkuje už sedmým rokem Martin France, poté ho vystřídal svými převážně muzikálovými songy Jan Kříž, který spěchal obětavě po svém vystoupení za rodinou. A po něm vystoupila jako první žena večera herečka, muzikálová zpěvačka a moderátorka Yvetta Blanarovičová, která následně uvedla svého už výše zmiňovaného kolegu Jiřího Zonygu, který se při zpěvu zároveň bravurně doprovodil na kytaru. No a po té přišlo na řadu losování dárků pro 3 šťastné výherce z řad vylosovaných diváků, kteří obdrželi dárkové tašky společnosti Dermacol, a víno od zpěváka legendární skupiny Lucie, Davida Kollera.

Po něm už následovala hvězda hlavního večera Heidi Janků, která dorazila se svým psím miláčkem Edou. Na závěr celého večera nemohl chybět Heidin hit Když se načančám, kdy přišli na jeviště zpívat sbory všichni zpěváci tohoto benefičního koncertu.

A jelikož zpěváci zpívali na Moravě, starosta vedlejších Dolních Dunajovic Josef Hasník všechny přítomné interprety potěšil v zákulisí nefalšovaným moravským burčákem.

V rámci celé této pro všechny povedené trachtace se pro Debru podařilo získat s přispěním jednoho z přítomných sponzorů částku přes 32.000,- Kč a bylo zároveň určeno i datum na pořádání dalšího ročníku koncertu a to 17. září 2022.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…