KB: Nová generace aplikace MojeBanka má více než 907 tisíc klientů

23.09.2012 10:05

Nová generace internetového bankovnictví MojeBanka nalákala v červenci a srpnu více než 20 tisíc nových uživatelů. Celkový počet klientů, kteří aplikaci používají, tak překročil 907 tisíc osob. Internetové bankovnictví MojeBanka spuštěné v červnu 2012 přineslo nejen nový vzhled a funkce, ale také unikátní propojení s mobilním bankovnictvím Mobilní banka 2.

KB: Nová generace aplikace MojeBanka má více než 907 tisíc klientů
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Aplikaci MojeBanka si mohou klienti maximálně přizpůsobit svým potřebám a preferencím. Zásadním přínosem je jednoduché a intuitivní ovládání. Každý klient si může sám jednoduše přizpůsobit vzhled aplikace tak, aby co nejlépe vyhovovala jeho potřebám a operacím, které přes internet provádí. Všechny hlavní informace a funkce jsou dostupné již z první strany, tedy na jedno kliknutí.

„MojeBanka je nejrobustnější a nejvíce využívanou aplikací svého druhu na českém trhu. Jen v průběhu letních prázdnin musela odbavit 9,1 milionu aktivních přihlášení, během kterých zadali uživatelé 5,8 milionu transakcí,“ uvedl Mojmír Prokop, manažer Přímých kanálů KB.

Velkou změnou je propojení internetového bankovnictví MojeBanka s mobilní aplikací Mobilní banka 2. Základní nastavení a preference, které si klient nastaví v internetové aplikaci, uvidí nově i v bankovní aplikaci, kterou používá na svém mobilním telefonu.

Kromě běžných operací a nastavení mohou individuální klienti v nové verzi aplikace MojeBanka požádat online o spotřebitelský úvěr nebo kreditní kartu. Přes internet lze v Komerční bance i podepsat smlouvu, takže klient do kamenné pobočky vůbec nemusí. Zachována zůstala také na českém trhu jedinečná možnost plánovat schůzky s bankovním poradcem přímo z internetového bankovnictví a uložit je do pracovního kalendáře bankovního poradce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …