Na jarní Floru vlakem Českých drah za polovinu

19.04.2013 18:01

Ve čtvrtek 25. dubna začíná největší zahradnický veletrh Flora Olomouc. České dráhy i v letošním roce nabídnou zdarma jízdy historickým motorákem M131.1 Hurvínek z olomouckého hlavního nádraží až na Výstaviště a zpět.

Na jarní Floru vlakem Českých drah za polovinu
Foto: red
Popisek: ČD - logo

 

Vlakem se vyplatí cestovat na Floru z celé republiky, ČD již zahájily předprodej jízdenek se speciální nabídkou VLAK+ Flora. Stánek národního dopravce naleznou návštěvníci v pavilonu „E“, kde si mohou koupit akční poukázky na jízdenky SONE+ nebo slevové kupóny na In-karty, na nejmenší bude čekat slon Elfík s drobnými dárky. V průběhu veletrhu se mimořádně otevře i Expozice historických vozidel ČD v Olomouci na Táborské ulici. Ta bude otevřena od čtvrtka do neděle vždy od 9:30 do 17:00 hod.
 
Na výstavu Flora do Olomouce za polovinu
 
České dráhy nabízí již nyní v předprodeji všem návštěvníkům Flory v Olomouci slevu VLAK+ Flora. Ze všech železničních stanic, kde staví vlaky ČD, si mohou cestující koupit zpáteční jízdenku do železniční stanice začínající názvem Olomouc za cenu jednosměrné jízdenky. Jedinou podmínkou je, aby si jízdenku na veletrhu nechali potvrdit u stánku ČD razítkem. Sleva platí ve 2. vozové třídě a cestující s ní ušetří polovinu jízdného. První den platnosti jízdenky může být 25., 26., 27. nebo 28. dubna 2013. Razítko musí být při zpáteční cestě na přední straně jízdenky.
 
„Hurvínkem“ přímo na výstaviště
 
I letos nabídnou České dráhy zdarma přímé spojení olomouckého hlavního nádraží s Výstavištěm historickým motorákem Hurvínek. Od čtvrtečního rána do nedělního podvečera zajistí denně 11 párů vlaků spojení mezi hlavním nádražím a Novou Ulicí. Z olomouckého hlavního nádraží bude vlak jezdit od 8:50 do 17:50, vždy v 30. a 50. minutu po celé, z Nové Ulice pak od 9:00 do 18:00, vždy v celou a 40. minutu po celé. Navíc v pátek a v sobotu budou jezdit dva spojené historické motorové vozy Hurvínek s vloženým vozem. Jedná se o unikátní soupravu z historických vozidel, která bude takto výjimečně vypravena při  příležitosti konání Flory. Nabídne více jak 200 míst k sezení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihomoravský kraj podepsal smlouvu s Českými drahami na provoz jednotek Moravia

22:08 Jihomoravský kraj podepsal smlouvu s Českými drahami na provoz jednotek Moravia

Dopravce bude zajišťovat provoz příštích deset let, od prosince 2024 do prosince 2034. O provozovate…