Chceme politickou stranu, říkají sympatizanti ANO 2011

23.12.2011 22:33

Na webu iniciativy ANO 2011 podnikatele Andreje Babiše se objevila diskuze o tom, zda by se sdružení mělo změnit na politickou stranu. A většina přispěvatelů je pro.

Chceme politickou stranu, říkají sympatizanti ANO 2011
Foto: Hans Štembera
Popisek: Podnikatel Andrej Babiš ve studiu České televize

"Pokud v politické straně ANO 2011 budou lidé, kteří nejsou ovládáni kmotry, kteří jsou poctiví, kteří budou mít ve svém srdci chuť změnit naši zem k lepšímu, tak je nutné, aby proto bojovali. Aby se šli rvát za každého občana, který do nich vložil svoji naději volebním hlasem," píše například Zdeněk Krobot.

Nejdřív musí být jasné, koho volit

"Pokud se má cokoliv změnit, tak dnešní procesí ani jinou možnost nedává," píše hned v návaznosti Michal Pirkl. "Názory iniciativ jsou sice hezké a někdy i upozorňující, nicméně rozhodně ne účinné tolik jako politická strana,“ dodává.

Někteří jsou zatím opatrnější. "Dokud nebudeme vědět, koho a co volit, nemůžu ani já jako sympatizant dnes prohlásit, že jsem volič," napsal Rudolf Folvarčný. Podle zástupců iniciativy je to jednoznačný signál k tomu, jak dál postupovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Celníci objevili u cizince více než čtyři a půl kilogramu kokainu

16:05 Celní správa: Celníci objevili u cizince více než čtyři a půl kilogramu kokainu

Na konci minulého týdne celníci na Letišti Václava Havla zadrželi 44letého cizince polské národnosti…