Plzeňsko má nového průvodce Kam bez bariér

13.09.2012 14:14

Kam bez bariér – Plzeňsko je název knihy, která nedávno vyšla jako první z nové ediční řady cestovních průvodců pro všechny turisty včetně seniorů, rodin s dětmi v kočárcích a zejména pak lidí s tělesným postižením a jejich přátel a pomocníků.

Plzeňsko má nového průvodce Kam bez bariér
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Jejím autorem je Plzeňan Miroslav Valina, od roku 1977 upoutaný na invalidní vozík. Cestovního průvodce, svého druhu prvního v České republice, sepsal na základě svých zkušeností a za finanční podpory města Plzně a společností Plzeňská teplárenská a Plzeňský Prazdroj.

Poděkovat svým partnerům a přátelům se rozhodl Miroslav Valina při setkání v Návštěvnickém centru Plzeňského Prazdroje, při němž knihu poprvé představil. „Jsem rád, že město Plzeň mohlo malým dílem přispět k tomu, že kniha vyšla. Každá forma pomoci je užitečná a tato kniha je jednou z nich. Přeji jí, aby měla dostatek čtenářů,“ uvedl primátor Martin Baxa na setkání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…