Pražská TOP 09 si dnes zvolí své vedení

30.09.2011 6:01

Pražská TOP 09 si dnes zvolí své vedení. Velké změny se neočekávají, funkci předsedy pravděpodobně obhájí současný šéf a poslanec František Laudát.

Pražská TOP 09 si dnes zvolí své vedení

Nové tváře se zřejmě objeví pouze v předsednictvu, které by se mohlo z pěti členů rozšířit na sedm nebo devět. Členy předsednictva v současnosti jsou poslanci Daniel Korte a Gabriela Pecková, dále předseda klubu v zastupitelstvu hlavního města Tomáš Hudeček a starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký. Očekává se, že ve vedení pražské organizace by mohl nově usednout starosta Prahy 5 Radek Klíma.

Tůma zůstává v ústraní

Mimo předsednictvo zřejmě zůstane i nadále pražský zastupitel a bývalý guvernér České národní banky Zdeněk Tůma, který jako kandidát na primátora vedl pražskou TOP 09 do loňských komunálních voleb. V těch strana zvítězila, na koalici se ale dohodly ODS s ČSSD. Tůma se poté stáhl a věnuje se svému povolání v poradenské firmě KPMG.

Související:

Tůma byl u Krause. Tím to ale vůbec neskončilo

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…