„Až chc*pne Zeman...“ Přibáň přemýšlí, jakou lahev otevře na oslavu umrtí prezidenta

23.04.2022 21:10

Šířící se spekulace o špatném zdravotním stavu ruského prezidenta Vladimira Putina nabírají zejména na sociálních sítích na síle a na Twitteru již došlo na diskusi, jak by měla vypadat oslava Putinovy smrti. Tu ale brzy zastínil známý cestovatel ve žlutých trabantech Daniel Přibáň, když oznámil, že se otvírat láhev na oslavu smrti Putina nechystá pouze výjimečně a připraven je již přinejmenším jeden další přípitek, který má připravený na oslavu úmrtí českého prezidenta Miloše Zemana. Porovnal, jakou láhev otevře po smrti Putina a jakou, „až chcípne Zeman“.

„Až chc*pne Zeman...“ Přibáň přemýšlí, jakou lahev otevře na oslavu umrtí prezidenta
Foto: Repro ČRo Plus - Youtube kanál
Popisek: Cestovatel Dan Přibáň, který projel Afriku žlutým Trabantem

Anketa

Zaslouží si ředitel BIS Michal Koudelka státní vyznamenání?

2%
95%
hlasovalo: 42651 lidí
Výrok, v němž Přibáň nastínil, že se těší na smrt nejen ruského, ale i českého prezidenta, zazněl při debatě, v níž komentující na Twitteru plánovali, jak nejlépe bude záhodno Putinovo úmrtí oslavit.

Diskuse o blížící se smrti Putina v posledních dnech na sociálních sítích nabírají na síle nejen kvůli zvěrstvům, které páchají Rusové na Ukrajině, spekulace budí samotné nahrávky ruského prezidenta.

Na jedné z posledních se Putin nechal zvěčnit v dosti netradiční póze u stolu s ruským ministrem obrany Šojguem při jejich setkání týkajícím se postupu ruského útoku na ukrajinský Mariupol.

Zvláštní Putinovo rozložení komentovala kupříkladu exministryně pro lidská práva, psychiatrička Džamila Stehlíková, přičemž vyjevila, že podle ní ruský prezident „stále bere kortikosteroidy“ na nádor, kterým má podle spekulací trpět. „Je zaťatý, tenzní, paranoidní, hostilní,“ ohodnotila Putinův stav.

Kromě Stehlíkové usoudil, že „ten zmrd má obrovský bolesti“, i zakladatel Seznamu Ivo Lukačovič a posléze rozjel také drobný dotazník na dané téma.

Lukačovičova otázka k uživatelům Twitteru směřovala ke zjištění, jaký druh alkoholu bude nejvíce vhodnou variantou na oslavu úmrtí Putina. „Jakou flašku otevřete, až umře Putin?“ tázal se.

Pod příspěvkem českého miliardáře se mnozí lidé netajili, že pro takovouto příležitost otevřou i opravdu raritní kousky, a sdíleli též fotografie luxusního i netradičního alkoholu pro tuto speciální oslavu.

Jedním ze zapojených komentujících byl i cestovatel ve žlutém trabantu Daniel Přibáň, na rozdíl od ostatních však vyjevil, že na oslavy úmrtí má lahví vícero. Jedna z nich patří i prezidentu Zemanovi, ne však ta nejlepší.

Přibáň se netajil, že na oslavu smrti Putina má již přichystanou láhev „o něco lepší, než jakou otevře, až chcípne Zeman“.

Není to přitom poprvé, co se Přibáň s kontroverzemi netajil a vyjádřil, že se těší na úmrtí českého prezidenta. Oslavu smrti Miloše Zemana cestovatel plánuje přinejmenším již od minulého roku, kdy dal najevo, že se na prezidentovu smrt dokonce těší.

„Člověk se vždy učil, že přát někomu smrt je špatné. Přesto je mnoho příkladů, kdy lidé jásali, když určitá osoba zemřela. Myslel jsem si, že je to záležitost historická či velmi specifická pro velmi úzký okruh zemí,“ popisoval Přibáň s tím, že se toto jeho přesvědčení změnilo právě kvůli české hlavě státu.

„Miloš Zeman to dokázal změnit. Je to mstivý psychopat, který nikdy nepromarní příležitost ublížit této zemi. Neodstoupí, nezbavíme se ho, dokud tady bude. Nikdy se nepustí moci, kterou získal. Drží se přisátý jak klíště a vyžívá se v rozkladu, hnilobě a škodí a škodí a škodí. Už aby bylo po něm!“ zvolal tehdy novinář a cestovatel.

Nejde ale jen o Zemana, kontroverze řidič trabantu rozdmýchával také během epidemie covidu-19. Lidem, kteří nechtěli jít na dobrovolné očkování, také nepřál vůbec nic pěkného, a notoval si dokonce s názory, že by neočkovaní měli „zhebnout“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: rak

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…