Babišova partnerka prozradila, jak zdrobněle říká svému Andrejovi

29.10.2013 9:04

Miliardář a předseda hnutí ANO Andrej Babiš je novou hvězdou české politiky a pozornosti médií proto neunikne ani jeho partnerka. O Monice Babišové, která s druhým nejbohatším Čechem má dvě děti, si všichni myslí, že je jeho manželkou. Bulváru však prozradila, že je to jinak.

 Babišova partnerka prozradila, jak zdrobněle říká svému Andrejovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Překvapením je tygr Fred, kterého Babiš adoptoval

„Klečel přede mnou, dal mi i zásnubní prstýnek, ale k svatbě zatím nedošlo,“ přiznala deníku Blesk paní Monika, která přesto užívá příjmení Babišová. Nikdo se jí však prý doposud na její vztah k Babišovi nezeptal, takže informace o jejich sňatku ani nemohla dementovat.

Zda bude jejich vztah někdy posvěcen i před zákonem, netuší. „Vůbec to neřeším. Ale myslím, že na nevěstu už jsem trochu stará,“ odpověděla se smíchem. S Andrejem Babišem se znají devatenáct let, partnery se však prý stali až později. Nyní spolu mají dvě děti a vždy vystupovali jako manželé.

Bulváru paní Babišová také prozradila, jak svého partnera oslovuje. „On mi říká Mony, nebo miláčku. Já jemu občas Andíku,“ prozradila se smíchem. Jinak si jej ale neobyčejně váží. „Nepochybuji, že by to byl nejlepší ministr financí, jaký vůbec může být. Stačí se podívat, co všechno se mu podařilo, a jak je úspěšný podnikatel,“ myslí si.  

reklama

autor: jav

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…