„Češi nemaj koule.“ „Převlékač“ Brzobohatý: Další věc z minulosti. Silná

24.05.2023 12:12

„Češi jsou upachtěný národ, plnej homofobních zbabělců, který se před každym problémem jen schovávaj a nemaj koule na to ho řešit,“ tvrdil v roce 2019 zpěvák a skladatel Ondřej Brzobohatý. Toho si nyní veřejnost všímá kvůli jeho přiznání, že vyznává fenomén tzv. Drag Queen, tedy převlékání se za ženu. Další věc z jeho minulosti pak tvoří jeho politická vyjádření, kdy v souvislosti s Andrejem Babišem tvrdil, že „všichni estébáci si měli jít sednout“ a že Miloš Zeman je schopen čehokoliv. „Převlékač“ Brzobohatý též podporoval Michala Horáčka a Jiřího Drahoše.

„Češi nemaj koule.“ „Převlékač“ Brzobohatý: Další věc z minulosti. Silná
Foto: FB Kancelář evropského parlementu
Popisek: Ondřej Gregor Brzobohatý v kampani EU Tentokrát budu volit

Už v roce 2017 se společně s Adamem Mišíkem zúčastnil Volebního studia SeznamZprávy, kde se vyjadřovali mimo jiné k současné situaci ve společnosti a aktuálním volbám do Parlamentu.

Anketa

Jste spokojeni se způsobem, jakým Petr Pavel vykonává úřad prezidenta? (Ptáme se od 23.5.2023)

3%
95%
hlasovalo: 33708 lidí

„Myslím, že tyhle volby jsou důležité. Projevuje se na nás, že se máme příliš dobře a měli bychom volbou projevit, že to tak má být i dále,” uvedl Ondřej.

„Žijeme v blahobytu a řada lidí nás přesvědčuje, že se dobře nemáme,“ dodal tehdy ještě na adresu Andreje Babiše s tím, že hesla jako Bude líp a že nás ten člověk spasí a s ním nám bude líp, jsou blbost.

„Je skvěle, je výborně a my si můžeme těma volbama ten svět dál zase přizpůsobit,“ byl si jistý Gregor Brzobohatý v roce 2017.

Následně ještě dodal, že Češi mají být na co hrdí, ale chybou bylo, že si nešli po revoluci všichni „estébáci“ sednout.

„Pak by to bylo snazší a pan Babiš by neměl šanci.“

Je třeba dodat, že volby v roce 2017 vyhrálo drtivě právě hnutí ANO včele s Andrejem Babišem.

O pár měsíců později neváhal Ondřej veřejně na svém facebooku podpořit pro druhé kolo prezidentských voleb Jiřího Drahoše.

„Jsem nadšený z výsledků prvního kola volby prezidenta! Ačkoliv jsem doufal v lepší čísla i pro mého favorita Michala Horáčka, je to stále důkaz toho, že drtivá většina lidí nejen u nás, ale i Čechů žijících v zahraničí, touží po změně a směřování naší země vstříc slušnosti, lidskosti a morálním hodnotám,“ napsal s tím, že součet hlasů především čtyř kandidátů, Horáčka, Hilšera, Fischera a v první řadě Drahoše je obrovská síla, která se momentálně jeví jako pevně soudržná a semknutá v jeden silný hlas, což dává velkou naději tomu, že druhé kolo bude s jistou dávkou dramatu svědectvím vítězství dobra nad zlem.

Gregor Brzobohatý se současně vyjádřil i k protikandidátovi Jiřího Drahoše.

„Miloš Zeman je nejen v mých očích notorický lhář a oportunistický pohádkář, který se nezdráhá snížit se k těm nejzákeřnějším útokům a vykonstruovaným podvodným kampaním, aby zdiskreditoval své soupeře. Nezapomínejme na kampaň minulou, ve které se neštítil vůči Karlu Schwarzenbergovi použít ničeho,“ uvedl a přidal i svoji představu o budoucím prezidentovi.

„Chci jeho pravý opak. Nechci lež, chci pravdu! Pravdivého a opravdového člověka, který, jak už jsem psal, vrátí prezidentskému úřadu tu už dlouhá léta ztracenou noblesu. Ač na mě pan profesor Jiří Drahoš nepůsobil zprvu tak rozhodně a sebevědomě, jsem si jist, že teď přijde ten pravý čas, kdy dokáže, že nic z toho nepostrádá a v měření sil s Milošem Zemanem bude mít jednu obrovskou výhodu a tou je důstojnost!“

Poté deklaroval, že Drahoš může počítat jak s jeho hlasem, tak s hlasem jeho tehdejší manželkyTaťány.

„Pevně oba věříme a doufáme, že se stanete naším prezidentem a prezidentem všech lidí v téhle zemi, kteří už velmi hlasitě volají po změně,“ dodal ještě.

I tady je třeba dodat, že jeho podpora nepřinesla Drahošovi kýžené vítězství. A s nadsázkou je možné říci, že Brzobohatého podpora znamenala v té době jistou prohru.

Poté se pro český rozhlas podělil o své pocity při sledování politických debat a o to, že i jako velmi slušně mluvící člověk si občas zanadává.

„Někdy i velice rád. A většinou na ty, kteří si to i zaslouží. Například na různé politické výlevy individuí, které se v politice pohybují. Sleduji rád občas politické debaty a často těmto lidem odpovídám za moderátora. Ale zásadně se k tomu potom vulgárně už nevyjadřuji.“

Následně se Ondřej Gregor Brzobohatý v rámci evropských voleb v roce 2019 angažoval už spíše obecně, a to proto, aby šli lidé volit. Podpořil tak projekt Kanceláře Evropského parlamentu „Tentokrát budu volit“.

„Češi jsou upachtěný národ plnej homofobních zbabělců, který se před každym problémem jen schovávaj a nemaj koule na to ho řešit,“ sdělil tehdy na úvod svého příspěvku zpěvák a skladatel a s tím, že nechce, aby si toto o nás myslel zbytek Evropy.

„A proto půjdu k volbám do Evropského parlamentu,“ ujistil Ondřej Gregor Brzobohatý.

Dodejme, že momentálně osoba známého zpěváka a skladatele a v neposlední řadě syna slavného otce nehýbe politickou scénou, ale spíše tou bulvární.

Na vině je momentálně porozvodové praní špinavého prádla a jeho záliba v nošení ženských šatů. Podle serveru Extra.cz se měl totiž Brzobohatý podle své exmanželky vyžívat v převlékání do dámského oblečení a nutit Kuchařovou k podivným hrátkám v posteli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

???, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuselapra , 24.05.2023 16:45:01
A jak se, panu Brzobohatému líbí komunista na Hradě i s politručkou?!?

|  17 |  0

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…