„Dem*nti. Mažou si hnůj na chleba.“ Holec v šoku. Útoky na venkov z Pavlova „tábora dobra“

19.01.2023 16:35 | Ze sítí

Své pravidelné vysílání nazval Petr Holec „velký prezidentský stream“. Tento týden se totiž věnoval výhradně předvolební kampani, která podle něj ze strany některých vypadá značně monstrózně. Komentátor konfrontoval třeba slova Petra Pavla, jak chce být prezidentem všech.

„Dem*nti. Mažou si hnůj na chleba.“ Holec v šoku. Útoky na venkov z Pavlova „tábora dobra“
Foto: Reprofoto: YouTube
Popisek: Petr Holec

Prezidentský týden začal prvním kolem volby, která nám podle Holce dala aspoň na nějaký čas oddych od „Danuše – mistryně prázdnoty“. Lidé pochopili, jak moc velký fake taková kandidátka je.

Zbyli tedy dva kandidáti, které hned jednoznačně rozdělil premiér Fiala. Definoval druhé kolo jako souboj mezi „populismem, lží a příklonem k Rusku“, čímž je samozřejmě míněn Andrej Babiš, a „demokracií, respektem k ústavě a prozápadní orientací“. Ty symbolizuje generál Petr Pavel a Holce mimořádně pobavilo, že bývalý komunistický rozvědčík, který převlékl kabát, má ve Fialově mysli jako svou největší výhodu zrovna hodnoty.

Zakladatel Fialovy strany ODS Václav Klaus jeho slova pro ParlamentníListy.cz přeložil tak, že je to „dezinterpretace a urážka 35 procent voličů“. Podle Holce má naprostou pravdu.

I Petr Pavel opakoval, že nás čeká „střet dvou světů“. Svůj svět popsal jako „postavený na hodnotách“, férový, slušný, nabízející řešení, respektující pravidla. A dodal, že tento svět „reprezentuji já s více než polovinou občanů této země“.

„Tohle je kandidát, který všem sliboval: Já budu spojovat Česko,“ ukazoval Holec. A najednou tu máme dva světy. A navíc podle Holce generál asi neví, kolik má Česko obyvatel, protože ani součet se všemi kandidáty, co ho podpořili, nedá ani náhodou většinu obyvatel.

Když si k tomu připočteme další kandidátovy výroky, třeba že by nejmenoval Tomia Okamuru ministrem školství, aby neohrozil mravní výchovu mládeže, dostáváme překvapivý obraz kandidáta, který chtěl sjednocovat.

Pak moderátor připomněl všechny výstupy generálových fanoušků směrem nejen k Andreji Babišovi, ale i k jeho voličům z venkova, kteří se o sobě třeba mohli dozvědět, že jsou dementi a že si mažou na chleba hnůj. „Pokud takhle se chová tábor dobra, tak bych si fakt nepřál vidět tábor zla,“ dodal k tomu Holec.

Jako hlavní terč si našli Babišův billboard nabádající k míru. Ve stejné době Jindřich Šídlo (v jiné souvislosti) přišel s termínem „míroví štváči“, a jiní jej prohlašovali za neetický a hnusný. Holec připomněl, jak před sněmovními volbami zobrazovala Babiše na billboardech a jiných formátech současná koalice (včetně obrázků Babiše s Putinem) a poznamenal, že si obě strany mohou podat ruce.

Na dotaz jedné čtenářky se rozpovídal o potenciální první dámě, podplukovnici Evě Pavlové. „Já myslím, že tohle je ideální prezidentský pár hodnotového světa Petra Fialy – dvě gumy.“ poznamenal Holec. Je podle něj směšné, jak se snaží generálovi fanoušci popírat něco, co všichni vidí.

A provádějí tak bizarní věci, jako přepisování profilu Eva Pavlová na Wikipedii.

Jeden ze čtenářů naproti tomu vyjádřil názor, že až „generál Laudon“ vyhraje, tak možná první gratulaci dostane z Kremlu. „To se může stát, starý kádry se ceněj,“ připustil Holec.

Ten pak obsáhle hovořil o „monstru“ nenávisti a útoků lidí, kteří se považují za ty „lepší“. Na počátku této nenávisti mediální fronty podle něj byla na počátku nenávist k ODS. Zejména za Nečasovy vlády. Pak se útoky přesměrovaly na Miloše Zemana, pak na Andreje Babiše a teď „polepšená“ Fialova ODS stojí v jejich čele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Vysvětlit, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseRácius , 19.01.2023 18:06:01
Byl bych rád aby nám ti dva šaškové - Fiala a Pávek vysvětlili v čem je Andrej proruský? Je to účelové tvrzení pro dehonestaci a vyvolání negativních nálad vůči němu bez reálného podkladu. Ale kdo chce psa bít, hůl si najde. Na jedné straně člověk který pro lidi této republiky něco udělal (ano, má své chyby a nebylo vše 100%). Takže jsou za ním konkrétní výsledky. Ale Pávek nic pro lidi tohoto státu neudělal, jen strkal hlavu do zadnice Americe. Není schopen ani říct jak by se pro naše občany. angažoval a jestli by eliminoval trotlovinu fialové vlády - to nikdy neudělá. Dobré je, že mu doma doma bude radit studovaný politruk podplukovník Pavlová.

|  17 |  0

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…