Dopolední proud z radnice v Řeporyjích: Aleno Schillerová, ty ubohá ku*vičko estébáka, poslouchej...

20.11.2020 10:42

Známého komunálního politika Pavla Novotného naštvalo hlasováni jeho kolegů v ODS, kteří hlasovali pro snížení daní. „Aleno Schillerová, poslouchej, ty ubohá kurvičko estébáka, OKAMŽITĚ po volbách zvedneme DPD a začneme škrtat provozní výdaje, DPH se projeví okamžitě, tedy výpadek je jen na rok,“ neváhal jít daleko pro vulgarismy. Prý ovšem u toho nebude, jelikož mu ODS nedovolí kandidovat.

 Dopolední proud z radnice v Řeporyjích: Aleno Schillerová, ty ubohá ku*vičko estébáka, poslouchej...
Foto: Repro CNN Prima News
Popisek: Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (ODS)

Anketa

Chcete, aby Pavel Novotný byl na kandidátce ODS pro volby do Poslanecké sněmovny?

14%
86%
hlasovalo: 13652 lidí

Poslanci při nočním schvalování daňového balíčku přijali návrh premiéra Andreje Babiše (ANO) na zrušení superhrubé mzdy. Od příštího roku se tak mají zavést sazby daně z příjmu ve výši 15 a 23 procent. Změny v balíčku připraví veřejný rozpočet o 130 miliard. Poslance před závěrečným hlasováním ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) informovala, že změny v daňovém balíčku budou mít celkový dopad na veřejné rozpočty v objemu 130 miliard korun.

Poslanci o balíčku debatovali a hlasovali téměř sedm hodin. Nakonec pro něj hlasovali poslanci ANO, ODS, KSČM, SPD a dva nezařazení poslanci Václav Klaus a Tereza Hyťhová. Zrušení superhrubé mzdy není definitivní. Zákon musí posoudit Senát a podepsat prezident. Sněmovna schválila rovněž takzvaný stravenkový paušál jako alternativu k současným stravenkám.

Své k tomu napsal i starosta Řeporyjí Pavel Novotný. Tomu se to, že pro to hlasovali jeho kolegové z ODS, nelíbilo. „Strašně mě sere, co udělala v noci ODS – Občanská demokratická strana obcím, ale nesmím to říkat nahlas, takže super to snižování daní ble ble sračky kecy...

Aleno Schillerová, poslouchej, ty ubohá kurvičko estébáka, OKAMŽITĚ po volbách zvedneme DPD a začneme škrtat provozní výdaje, DPH se projeví okamžitě, tedy výpadek je jen na rok,“ uvedl. Nejspíše si ovšem spletl DPD s DPH. DPD je přepravní služba a DPH je daň z přidané hodnoty. Dále psal o tom, že při tom, kdy se začne škrtat, ovšem nebude, jelikož europoslanec Jan Zahradil a ODS mu nedovolí kandidovat, prý však bude pořád říkat, jak jsou super, jelikož mu jde o loajalitu.

„Asi jako ty, estébáka kurvičko. Jinak jsem od rána v práci a mám tu děcko, co se od rána učí. Chce být paní doktorka jednou, asi aby to mohla úspěšně splácet všechno. Už abyste šli do prdele všichni. I JZ. Ale to nesmím říkat,“ dodal Novotný.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

11:50 „Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

Na Jacka Smithe, zvláštního poradce odpovědného za dohled nad trestními vyšetřováními bývalého prezi…