„Jdu udělat strašnou chybu.“ Pavel Novotný vyrazil k výslechu. A hodně zatopil pod kotlem

16.02.2021 19:09

Řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) se vydává do boje proti předsedovi Asociace nezávislých médií a bývalému policejnímu prezidentovi Stanislavu Novotnému. Důvodem je jeho reakce na vystoupení starosty v ruské státní televizi Rossija 1, kde před více než rokem svérázně obhajoval vybudování pomníku vlasovcům, v době, kdy byly s Rusy napjaté vztahy i kvůli odstranění sochy Koněva na Praze 6. Někdejší policejní prezident pak o týden později v ruské televizi vystoupil také, aby se za českého politika omluvil se slovy, že jde o blázna, který dělá skandály, aby si vydělal peníze.

„Jdu udělat strašnou chybu.“ Pavel Novotný vyrazil k výslechu. A hodně zatopil pod kotlem
Foto: AZy
Popisek: Pavel Novotný

Starosta Novotný promluvil v ruské televizi Rossia 1 v prosinci 2019 s cílem udělat si z Rusů pořádnou legraci a naplno projevit svůj názor například ohledně vražd Poláků v Katyni a o spolupráci Sovětského svazu s Hitlerem.

O týden později v ruské TV vystoupil Stanislav Novotný, aby se pokusil zmírnit škody, které zde řeporyjský starosta napáchal. Bez servítek promluvil o starostovi a jeho příznivcích.

Rusům například vysvětloval, že starosta městské části je blázen, rovněž zmínil, že neúspěšně působil jako bulvární novinář, kterému nenápadně nadržují česká veřejnoprávní média, jako jsou Česká televize a Český rozhlas. Uvedl také, že vytváří skandály, aby si vydělal peníze, a že jej podporuje takzvaná pražská kavárna.

Starosta Novotný se rozhodl, že situaci nenechá jen tak bez povšimnutí. Na svém facebooku se s veřejností podělil o to, jaké kroky hodlá udělat, ač je od nich mnohými odrazován.

„Jdu udělat strašnou chybu. Vysvětlují mi přátelé z oboru (fízlové, právníci), že je hloupé se hájit sám a furiantsky dělat to, co dělám já – škodím si tam,“ píše Pavel Novotný.

„U tohoto hajzla jdu just sám k výslechu se hájit v přípravném řízení (chyba), najust zdůrazním do protokolu, že – ač je to magor – je to svině zkurvená, vlastizrádná, ubohá proruská píča, a pak zopakuji, že to, co tam dělal, bylo vlastizrádné,“ pokračuje politik.

A přiostřuje: „Dodám, že obecně jsem pro trest smrti i přes justice fuckups v USA u brutálních vrahů a... vlastizrádců (polochyba), a pak to přes zákaz pověsím na Facebook (chyba, pokuta, svým způsobem další podněcování) a půjdu se chystat na páteční výslech u té svině Vojtěcha,“ píše.

„A mezi těmi dvěma výslechy mi budou všichni říkat, Pavle, ale ty takhle skončíš na tři měsíce ve vězení a ble ble...,“ dodává.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

I přestože si je plně vědom možných důsledků. „Vše to vím. Jsem racionálně uvažující čtyřicátník. Tohle dnes, to nejde o exhibici, nějaký Standa Novotný nebo můj xtý proces nikoho nezajímá. Těší ty zmrdy samozřejmě. Udělám to, jak píšu. Kvůli téhle svini zkurvené neuhnu milimetr, Filip to samé, a taky sám ponesu následky,“ podotýká.

Nevylučuje ani ztrátu svého politického mandátu. „Budu muset odstoupit, mám dvě děti, jasně, přeháním, hm, si povíme, mám toho fakt už dost celkem. Radek Kytnar mě nakonec dostane, kam chce. U Ondráčka zuřím, odvolal se, tady cítí šanci a zase... to říká každý, že po něm jde státní zástupce...,“ pokračuje řeporyjský starosta s tím, že to přijímá a vše zvážil.

„Desetkrát zmrd bude v tom protokolu, co jedu psát s vyslýchajícím do Bartolomějské, stejně je to jedno, vím stopro, že mě na pokyn Radka odstíhají. Zkurvení švábi proruští. O vás, zbytek ponechme, o vás říkat před sto milionem diváků to tahle píča, zešílíte, jeho plivání na Čechy by mnohým stačilo,“ nebere si servítky a zavěrem dodává: „Jdu si uškodit. Tyhle svině si nezaslouží nic jiného než to, co o nich říkám.“

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…