„Mejdlo ČT“ ve Varech - vyjde najevo, kolik to stálo? Poslanec dal návod, komu mají lidé psát

17.07.2019 20:30

Z PROFILŮ Komunistický poslanec Leo Luzar napsal pár slov k údajnému mejdanu České televize, který se měl odehrát v Karlových Varech během Mezinárodního filmového festivalu. Večírek byl údajně natolik bujarý, že museli zasahovat dokonce i strážci zákona.

„Mejdlo ČT“ ve Varech - vyjde najevo, kolik to stálo? Poslanec dal návod, komu mají lidé psát
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Leo Luzar

Bulvární Express.cz patřící do mediálního domu Andreje Babiše (ANO), který je toho času odložený ve svěřenském fondu, přinesl informace o údajném mejdanu České televize v Karlových Varech. Mejdan se měl odehrát během 54. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v lázeňském městě ve vinárně Bokovka a veselici prý ukončila až policie. Mluvčí České televize Karolína Blinková celou záležitost vyložila trochu jinak.

Anketa

Podporujete novou předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyenovou?

6%
94%
hlasovalo: 7406 lidí

„Jednalo se o běžnou policejní hlídku. K porušení nočního klidu nedošlo, nikdo policii nevolal a žádný incident strážníci neřešili. Vše proběhlo v naprostém klidu, koncert normálně skončil,“ sdělila mluvčí.

Hosté večírku v kavárně, mezi kterými nechyběl ani ředitel ČT Petr Dvořák nebo herci Ivan Trojan, Klára Melíšková či Tonya Graves, se ale chovali natolik hlučně, že jejich křepčení měli ukončit až strážci zákona. „V ranních hodinách tak na místo měla dorazit policejní hlídka. Ta bujarou zábavu za veřejnoprávní peníze měla okamžitě ukončit pro opakované porušení nočního klidu,“ napsal doslova server.

K večírku České televize se pro čtenáře serveru ParlamentníListy.cz vyjádřil komunistický poslanec Leo Luzar, když odpovídal na jednoho z voličů, kolik večírek asi tak mohl stát koncesionářské poplatníky.

„Dobrý den, tímto údajem nedisponuji nejsem členem volebního výboru, kterému náleží kontrolovat zprávy ČT. V našem klubu je specialista na tuto problematiku, Jiří Valenta, prosím zkuste jej kontaktovat, popřípadě přímo ČT,“ napsal Luzar. Občan mu poděkoval za odpověď. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…