Milan Kohout tuší návrat středověku: Křesťané se chystají ve jménu boje proti islámu opět upalovat. Zpívají se tu xenofobní sračky, hniloba lidských hodnot

14.08.2016 10:16

KOHOUTA DO KOUTA Performer Milan Kohout, často sám kritizovaný za provedení svých uměleckých děl, si tentokrát vzal na paškál tvůrčí počiny jiných. Konkrétně zpěvaček Dominiky Myslivcové a Olivie Žižkové, které zaujaly hudební scénu svým vyznáním obav z imigrace. Milan Kohout má pro ně i všechny ostatní jednoduchou radu – jestli chcete zničit islám, bojujte proti křesťanství.

 Milan Kohout tuší návrat středověku: Křesťané se chystají ve jménu boje proti islámu opět upalovat. Zpívají se tu xenofobní sračky, hniloba lidských hodnot
Foto: Archiv MK
Popisek: Performer Milan Kohout (vlevo)

Byl jsem požádán, abych posoudil „písně“ dvou současných bojovnic za „českou křesťanskou kulturu“ jakési bezvýznamné Myslivcové a Žižkové.

Ale i když jsem zuřivý bojovník za svobodu slova, tak jsem si v první chvíli řekl, že soudit takové dokonalé škváry, kýče a mravní braky bez umělecké hodnoty nemá cenu ani vteřiny práce lidského mozku.

Avšak nebývalá popularita těchto idiotských xenofobních výplodů mě zaskočila a napadlo mě, že jsou možná symptomem něčeho hlubšího, co probíhá v kolektivním vědomí české společnosti.

Vědomí, které zřejmě opět upadá, jako tomu bývá v mezičase mezi velkými válkami, do hniloby lidských hodnot.

Oba dokonale úpadkové a nulovým intelektem dunící „hudební“ produkty jsou jakousi „spravedlivou a kýčově dojímající“ touhou za záchranu „naší české křesťanské“ kultury.

Jestli jsou tyto neuvěřitelně stupidní a idiotské „písně“ projevem kultury, za kterou obě ženy bojují, pak by bylo asi lepší přijmout jakoukoliv jinou kulturu, neb ta současná je v hluboké mravní krizi, a oživit ji nějakou importovanou by bylo ozdravující resuscitací, zabraňující smrtelnému zapáchajícímu rozkladu.

Možná že se naše „umělkyně“ ohradí, že jsou nevěřící, ale musím je upozornit, že jestli slaví Vánoce, poslouchají koledy, přijímají volno na Velikonoce a oslavy příchodů nějakých věrozvěstů, vychloubají se pražskými kostely a katedrálou a nepovažují Bibli za jednu z nejstrašnějších knih vybízejících k vyvražďování celých národů atd., tak jsou zásadními křesťankami!!!

A jestliže mají ve svých zvukových výtvorech něco jako, cituji: „mešity, Korán, Alláh, z toho nás až mrazí,“ tak to možná, i když snad nevědomky, vychrochtávají z pozice člověka tvrdě zastávajícího svoji „křesťanskou kulturu“.

Což opět potvrzuje příšerně nebezpečnou skutečnost, že náboženství lidi rozděluje a je vždy platformou lidského utajovaného vzteku a frustrace, která vytváří nové a nové státy, jako je ISIS neboli Islámský stát v Iráku a Sýrii či KSČE neboli Křesťanský stát v Česku a Evropě.

Jestli naše umělkyně bojují za záchranu křesťanské kultury, což nevědí, jak to vypadá, když se křesťanství dere k moci, jako je tomu v dnešním Polsku?

Tam možná za chvíli začnou opět upalovat za následující racionální argumentaci, za kterou se běžně upalovalo ve středověku, neboť náboženství neuznává zdravý rozum.

KOHOUTA DO KOUTA. SERIÁL NEKONVENČNÍHO PERFORMERA NA PL.CZ

Když se tenkrát někdo zeptal církevního demagoga:

„Je bůh všemocný?“

„Bez jakýchkoliv pochyb je, můj synu,“ neochvějně odpověděl vyžraný církevní diktátor.

„Pak teda uzvedne pro nás nepředstavitelně obrovský kámen, nemám-li pravdu otče?“ pokračuje člověk zdravého rozumu.

„Ano, ano, máš pravdu, drahý synu!“

„A otče,“ dovršuje sžíravou logiku nežádoucí tazatel, „ale jestli je teda opravdu Bůh všemocný, pak dokáže stvořit tak obrovský kámen, který už neunese ani on sám, nemám pravdu?“

Místo odpovědi kázal otec terorista klást polena na hranici, aby někdo nadále nezpochybňoval křesťanský terorismus jako platformu rozmáhajícího se evropského kolonialismu.

Krutého vražedného kolonialismu, který z nakradených hodnot umožnil, aby jedna ze „zpěvaček“ mohla „utrácet za hadry“, kterými stroze zakrývá své dvě mozkové polokoule dmoucí se na její hrudi.

A samozřejmě „a nechce chodit v hábitu“, neb tam by její mozek nebyl vystaven na obdiv a křesťanská společnost by neviděla, jak zdařile přemýšlejí „vyfintěný ženy“ a „nechtějí tyhle změny“, a i když mají v tajnosti řady milenců, tak na veřejnosti chtějí jen „jednu ženu s jedním chlapem“ a „v naší zemi“ přese všechno neuvěřitelné pokrytectví naší evropské kultury chtějí „pro všechny růžovou budoucnost“.

Ostatně ta růžová barva je toho symbolem, byvše kombinací naší bílé kultury s červenou krví, kterou za naši vyfintěnou vyvolenost musejí prolévat lidé ve zbytku světa.

Ale v rámci objektivity musím zmínit, že se v katolickém kostele na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze před pár dny odehrála „dojemná“ mše, na které dovolili křesťané sedět i muslimům a společně pak odsoudili terorismus ve světě. Lacinost tohoto dojímavého momentu jako by chtěla odvést pozornost od nebezpečí všech náboženství pro stále více integrovaný svět.

Samozřejmě jde oběma náboženstvím o uchování svých parazitických kšeftů s lidskou zbabělostí, která si nechce uvědomit vlastní smrtelnost. Nabízení náboženských berlí „filozoficky“ vykonstruovaných do tvaru jakýchsi božských přesahů je to, v čem si obě náboženství notují.

Ostatně počet slov o násilí je v Bibli i Koránu srovnatelný. I když v tom Bible lehce vede.

Proto asi, jak většina médií zapomněla poznamenat, řada jiných pražských kostelů návrh takovéto muslimsko-křesťanské akce okamžitě odmítla.

Zbavit se všech náboženství je pro dnešní svět jeden z hlavních úkolů, aby se zmírnilo vraždění lidí ve jménu náboženství.

Proto se jako ateista možná pro někoho paradoxně domnívám, že příliv islámského náboženství do Evropy je prvním krokem k destabilizaci totalitní moci náboženství ve společnosti. V tomto přechodném období, kdy se smísí více náboženství ve společnosti, snad další generaci dojde, že všechna jednotlivá náboženství stavějí většinou na vyloučení existence bohů jiných konkurenčních náboženství a že mezi nimi nemůže nikdy dojít ke smíření a že jsou všechna naprostou anachronickou manipulativní zrůdou snažící se přežít z dob, kdy byl svět ještě rozdělen a lidé různých náboženství k sobě měli daleko, a tudíž bylo jednoduché jim cpát do hlav nesmyslnou superioritu jednotlivých bohů.

Proto říkám, že jestli chceš bojovat proti islámu, bojuj proti křesťanství.

Ale to je moje vysněná nerůžová budoucnost, protože mě z mého snu zase vytrhuje druhá kýčařka, která ve své xenofobní náboženské „písni“ kvičí:

„Evropo, braň se,

nenech se do sebe střílet,

nechcem na porážku jít...

všichni máme víru...

Bůh na to smutně shlíží.“

A pak to dotahuje do tvrdé propagace nacismu, když zachroptí:

„průser se blíží,

radši sem holý lebky.“

Když kultura upadne až na dno takových xenofobně rasistických sraček, jako jsou výtvory těchto dvou žen, tak to znamená, že se něco zásadního láme a jsme zlomek vteřiny před explozí lidské krutosti, která už nebude mít slitování ani s dětmi a bude je zase nemilosrdně vraždit a nastane nový společenský mravní řád (neřád).

Což obě vášnivé „umělkyně“ nevědí, že deset let před mým narozením ta jejich křesťanská evropská kultura pálila miliony lidí včetně dětí v pecích koncentračních táborů jen proto, že měli jiné náboženství a jinou kulturu?


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…