,,Posrali jste to. Zase Kalousek.“ U ODS je po ustavení spolupráce s TOP 09 a dalšími veselo

16.11.2017 10:28

„Silní budeme jen tehdy, když budeme jednotní,“ zdůvodnila na svém facebookovém profilu ODS své rozhodnutí vytvořit s ostatními stranami Demokratický blok. Ten podle ní zastupuje 27,61 % voličů. „Díky tomu můžeme lépe čelit mocenskému paktu Babiš–Zeman,“ napsala ODS. A pod jejím statusem se strhla lavina příspěvků.

,,Posrali jste to. Zase Kalousek.“ U ODS je po ustavení spolupráce s TOP 09 a dalšími veselo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stín ODS

ODS následně pod svým statusem nalezla nejen více než tři stovky souhlasných lajků, ale také mnohé nesouhlasné a kritické komentáře. 

„Jsem překvapen, jak pan profesor sedl lehce na lep Kalouskovi. Jeho heslo zní, TOPku jsem už skoro potopil, ale nyní stáhnu všechny! Holt i mezi akademiky jsou asi politicky intelektuálně jednodušší jedinci!“ rozlítil se například uživatel Olaf Cancourek. 

„Zklamali jste nás, lituji, že jsme vás volili. Příště od nás hlasy určitě nedostanete,“ podotkla Andrea Jandová. Obdobně pak hovoří i Veronika Karpíšková. „Hlas ve volbách jsem dala ODS, ne Kalouskovi. Z tohoto tahu jsem zklamaná. V případných předčasných volbách to už nezopakuju,“ řekla. 

„Tak mě dnes napadla jedna parafráze na výrok TGM – tak Demokratický klub už máme a teď by to chtělo ještě nějaké ty demokraty!!!“ poznamenal pak uživatel Honza Gerazis.

„Chudáci ti, co vás volili, tzv. pravice s vítačema imigrantů, táhněte do řiti,“ zahartusila pro změnu Martina Toce. 

„Přesně to byl důvod, proč jsem se rozhodl opustit voličskou základnu ODS. Když se Nečas jako vítěz voleb spojil s Kalouskem, prakticky vyměnil své předvolební sliby za volební program TOP 09. Zrada vlastních voličů, která se začíná opakovat. Jak dlouho bude trvat, než si Kalousek pana Fialu namotá na prst, jako to udělal s Nečasem? Je vidět že už celý tento proces započal. A že si Kalousek udělá z ODS satelit, je nad slunce jasné. To si už ani paní Němcová nepamatuje, jak někdejší spojenec a koaliční partner Topolánka takřka přes noc přeběhl k Paroubkovi a spolu s ním začal vyjednávat podporu komunistů? S postavou pana Kalouska je slovo ‚demokratický‘ plivanec do tváří všech slušných lidí. Kalousek se totiž nikdy nezmění a vždy bude sledovat pouze své zištné zájmy. Spojí se s kýmkoliv a podrazí kohokoliv, jen aby prosadil to, co chce...“ popsal pak Jan Novák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…