„Postav se zpátky na nohy,“ slyšel zraněný ruský voják. VIDEO koluje sítěmi

27.03.2022 17:11 | Ze sítí

Mediální uskupení Nexta publikující v běloruštině a ruštině, sídlící ve Varšavě v Polsku, upozornilo na zvláštní případ. Rusko začíná pomalu přiznávat, že v důsledku rozpoutání války na Ukrajině, kterou však důsledně nazývají „speciální operací“ a nikoli válkou, umírají ruští vojáci. Další ruští okupanti se vracejí zranění. Za zraněnými vyrazil i jeden z náměstků ruského ministerstva obrany. A vypustil z úst zvláštní přání. Nahlédněte.

„Postav se zpátky na nohy,“ slyšel zraněný ruský voják. VIDEO koluje sítěmi
Foto: Repro Youtube
Popisek: Ruský tank T-72B3

Před více než měsícem ruský prezident Vladimir Putin nařídil rozpoutat válku proti Ukrajině. Ukrajinská armáda se okupantům hrdinně brátí a hlásí, že za vpád na Ukrajinu zaplatilo životem přes 14 tisíc okupantů.

NATO ruské ztráty odhaduje na sedm až patnáct tisíc. Další tisíce vojáků utrpěly ve snaze podrobit si Ukrajinu zranění.

Za zraněnými ruskými vojáky teď vyrazil i náměstek ruského ministerstva obrany Jevkurov, který ve snaze povzbudit zraněné vojáky vypustil z úst zvláštní větu. Vojákovi ležícímu na lůžku, který přišel během ruské invaze na Ukrajinu o nohu, Jevkurov popřál, „aby se zase brzo postavil na nohy“.

 

 

Z jednoho z ruských médií unikla informace, že na Ukrajině bylo zabito asi deset tisíc ruských vojáků a dalších šestnáct tisíc bylo zraněno. Informace však z ruského mediálního prostoru rychle zmizela s tím, že šlo o dezinformaci.

V důsledku ruské agrese se na pochod daly miliony lidí. Většina jich při útěku z válkou zasažených měst zůstala na území Ukrajiny. Přes dva miliony lidí ale odešlo do Polska a na 300 tisíc lidí dorazilo i do České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …