„Přejdou poušť, v Evropě mají domluvené vítače. Umějí zabít.“ Válečný veterán varuje. I Čechy

06.11.2023 15:44 | Komentář

Válečný veterán, účastník zahraničních misí plukovník Pavel Skácel, který už v roce 2015 v souvislosti s migrační krizí vzbudil velký rozruch svým konstatováním, že uprchlíci jsou vlastně „vetřelci“ a jde o „řízenou invazi“, napsal pro ParlamentníListy.cz po letech komentář. V něm například hovoří o „takéevropanech“ a „přišelcích.“

„Přejdou poušť, v Evropě mají domluvené vítače. Umějí zabít.“ Válečný veterán varuje. I Čechy
Foto: Daniela Černá
Popisek: Válečný veterán, plukovník Pavel Skácel na slavnostním aktu k 74. výročí osvobození města Ostravy a ukončení druhé světové války v Komenského sadech

Migrace do Evropy není nic jiného než realizace obludných plánů Coudenhove-Kalergiho

Už několik let jsme němými svědky toho, co je eufemisticky nazýváno migrací. K tomuto tématu se dnes vyjadřuje celá řada lidí vzdělaných i různě zainteresovaných. Chtěl bych znovu přispět svým pohledem. Neřeknu něco zásadně nového.

Vzdělanci? Mám na mysli ty členy společnosti, kteří vidí šířeji a hlouběji. Oproti mase lidiček, co používají hlavu většinou na česání a oči ke sledování TV a blbinek na TikToku. Ti rádi bagatelizují. Naprosté většině z nich uniká skutečná příčina masového pohybu lidí z Afriky a Asie do Evropy.  A už vůbec nevidí (nechtějí vidět) budoucí důsledky. Je úděsné, kolik takových „bezmozků“ dnes na světě žije ze dne na den. Zabývají se zabíjením času. Nebo se na imigraci osobně podílejí. A blouzní o tom, že každá rodina, dům, byt, by někoho takového měl hostit. Naprosto bezostyšně pak trousí názory o tom, jak tato společnost je hrozná a potřebuje válku.

Co mne opravňuje k tomuto tvrzení?

Migrace byla a je řízenou invazí namířenou na likvidaci soustátí zvaného Evropa. Malého a důležitého poloostrova Euroasie. Kolébky kultury. Společenství většinou malých národních států, kde se za velkých obětí postupně rodilo vše, co dnes máme a zpozdile považujeme za neměnné a samozřejmé. Podle zkušeností z Velké Británie (Francie, Belgie nebo Švédska) bychom mohli vidět, co nás v důsledku imigrace čeká. Tak, jak dnes vypadá velký hrdý Albion, tak bude za pár let vyhlížet zbytek Evropy. V mnoha místech včetně Londýna dosáhli imigranti rozhodující postavení ve vedení měst. V mnoha velkých městech jsou „no-go zóny“, kam není radno se vydat ani pro zdravotníky nebo bezpečnostní síly, natož pro běžné občany a turisty.

Jak to může fungovat? Jen za obrovské částky peněz!

Migrace je vyvolanou invazí. V důsledku umělých i dlouhodobých konfliktů v různých částech světa. Afghánistánem počínaje a Sýrií (Izraelem) třeba konče, se daly masy do pohybu. Vznik těchto konfliktů má stejný rukopis. Je součástí velkého plánu. Není myslitelné, že by ohromné skupiny lidí jen tak, bez důkladné logistické podpory, překonaly tisícikilometrové vzdálenosti. Přepluly jen tak Středozemní moře. Dařilo se jim překonat Saharu, oceán písku. Je bláhové se domnívat, že se mladí lidé v produktivním věku sami vydali procházkou přes pouště, polopouště a stepi Íránu a střední Asie. Bez vody, jídla a pěšky.

Anketa

Hrozí Evropě akutní nebezpečí islámského terorismu?

97%
hlasovalo: 29499 lidí
Byl jsem opakovaně svědkem, jak běženci při pochodu v malých skupinách využívají pohostinství mešit v Bosně a Hercegovině. Kolegové imámů, kteří je prvotně informovali, jim poskytují jídlo, přístřeší a instrukce na další cestu. Někdo je dříve informoval. Jiný jim doporučil ztrátu pasu. Další je poučil o jejich právech. A nějaký jedinec někde v cílové zemi byl předem připraven jako jejich vítač. Ochotný zdatně za jejich požadavky a nároky bojovat. Jak se takoví vítači „takéevropani“ poznají? Podle činů a slov. Jsou to snílkové, kteří s klidem hovoří třeba o chuti a schopnosti „přišelců“ se asimilovat. S tím (s ohledem na každodenní zprávy z jiných měst Evropy) lze souhlasit. Hordy mladých mužů, dobře živených a agresivních se budou chtít asi milovat. Pokud to všem oběti jejich sexuálních útoků takto pochopí a ochotně přijmou. Tak by také mohli být jednou na světě „Kalergiho děti“.

Proč a jak se společnost postupně změnila ve stádo vedené zaprodanci a mediokracií

Ukazuje se, že entity čítající méně než deset milionů zřídka plodí jedince natolik silné, vzdělané a přesvědčivé, aby mohli stát nebo národ vést. Proto se společnost atomizovala a politická scéna rozdrobila na hnutí a hnutíčka, strany a pidistrany. K moci se tím ve většině států cíleně prodrali méně kvalitní lidé. Zpravidla povyšující svoje dnes za společné děsivé zítra. Lidé většinou bez dětí (čili bez budoucnosti) snadno a bez skrupulí ochotně (nebo na něčí pokyn) rozhodují o budoucnosti zbytku národa, států a Evropy. Navozují k řešení podružné problémy, jako je Green Deal a změna pohlaví. Nevidí (nebo nechtějí vidět) bezpečnostní a zdravotní rizika imigrace. Imigrace z oblastí středověkých kultur, jako je islám. Nerozumí možným problémům a námitkám starších, nechtějí vidět skutečnosti, které jsou dnes běžné jinde. Jejich sny se opírají o do hlav implantovanou chiméru multikulturalismu. Umělý pojem mísení ras, co skokově nefunguje nikde na světě. Ani v USA. Možná tam mezi bezdomovci. Když jich bylo 30 mega, tak je prý přestali evidovat. Překvapilo mne info pana velvyslance Kmoníčka, který tvrdí, že v USA je smíšených manželství méně než 5 procent. Nejméně je pak těch, co posléze plodí mulaty.

Co mne vede k tvrzení, že celý proces je usměrňován a řízen?

Na příkladu naší země vidíme, že se postupně jedná o neskutečně tvrdou likvidaci ekonomickou, kulturní, mravní, sociální i bezpečnostní. Stát s vyspělým průmyslem (kdysi) je dnes skladištěm a překladištěm nebo montovnou. Stát soběstačný ve výrobě potravin dnes většinu jídla dováží. Vlastnictví těžby surovin už není v našich rukou. Co nám zůstalo? Lesy. Zatím. Pole v západních Čechách už plodí pro cizí nájemce z Bavorska. A místo brambor vidíme na polích hnusnou řepku. Masová imigrace z oblastí s nekompatibilní kulturou by pro nás byla poslední ranou z milosti.

Jako bývalý voják vidím velká bezpečnostní rizika

Je zcela opomíjeno, že do naší krásné Evropy proudí fyzicky zdatní mladí muži, kteří vědí, jak zabít zvíře. Nejen! Přicházejí z míst, kde se válčilo. Mají ve velké míře zkušenosti s tím, jak se vypořádat s protivníkem a poslat ho za jeho předky. Jejich připravenost a agresivita spojená s ideologií z jejich skupin do budoucna tvoří základ pro násilnou trestnou činnost. Pro distribuci drog, které se k nim z domova snadno i nesnadno dostanou. Jak vidno ve Švédsku, ve Francii, případně v Dánsku. Tam letos museli v mnoha případech povolat do ulic armádu. Otázka: Kdo z naší mladé generace je podobně jako oni fyzicky a morálně vybaven a pak i připraven agresivitě nájezdníků čelit? Zatím se nic neděje. Jsou zde stovky, možná tisíce imigrantů. Mají proto i problém se projevit. Až jich budou desetitisíce, přesune se ten problém na naši stranu hřiště.

Celý proces devastace Evropy je dobře promyšlen a dlouhodobě řízen. Je součástí toho, co se nazývá „velkým resetem“. Dnes už otevřeně. Většina politiků a s nimi spojená mediální fronta dělají vše možné i nemožné, aby pokračoval. Optimista nevěří, že to je možné. Ten, kdo chce (skeptik třeba), si informace najde. Nezjistí však, kdo to organizuje. Neobjeví toky peněz. Stejně jako mu zůstanou utajena jména nejbohatších lidí na světě. Zjistí jen ty bláhové Čechy a Evropany, co se na provádění plánu nechali najmout. A na všem uvedeném se bez skrupulí podílejí. Na národní i evropské úrovni. Mohli by tak při troše důvtipu odhadnout římské „cui bono“? Kdo se z toho bude mít dobře? Který stát nebo i soustátí na tom vydělá?

A proč se lidé ve větší míře nebouří, nestavějí na zadní?

Ten, kdo si pravdu našel, většinou mlčí. Proč náš městský člověk nepůjde do ulic. Podvědomě se děsí toho, jaké by takové hromadné počínání mohlo mít důsledky, kdybychom my Češi, Moravané a Slezané začali „zlobit“. Zkouším do obyčejného jedince měšťáka vidět. Jak uvažuje. Čeho se obává? Že by se proudy kamionů s jídlem najednou (na nějaký pokyn) začaly opožďovat? A regály zely prázdnotou. Potrubí s plynem, palivem, se surovinami by mělo třeba výpadky. Myslím, že pan opatrný mlčky odhaduje, jakým by asi bylo problémem, kdyby cizí firmy, co vyvážejí na naše skládky náš odpad, vyhlásily stávku. Venkov je zticha z jiného důvodu. Zatím.

Je nějaká naděje?

Anketa

Souhlasíte s tím, že koalice SPOLU jde společně i do eurovoleb?

3%
17%
hlasovalo: 38489 lidí
Je. Mladí a vzdělaní lidé na světě i u nás se začínají probouzet. A někteří používají sociální sítě na jiné info než většina. K nelibosti mocně nemocných. V oceánu šedivé propagandy a lží hledají střípky mozaiky pravdy. Pramínky živé vody. Bytostně už tuší, že je čeká boj podobný tomu, který museli vybojovat jejich předkové. Ti, co bojovali o vlast, za její osvobození a později za mír. Pravda, většinou tuší, že to bude asi boj složitější, těžší i delší. Ale vědí také, že nechtějí jednou (jako jejich předkové) sedět, stát spolu se svými nejbližšími v nějakém „dobytčáku“ a marně doufat, že je vlak veze na fiktivní přesídlení.

Skandinávské státy se dohodly, že budou nežádoucí imigranty lifrovat tam, odkud přišli. V europarlamentu se začínají ozývat hlasy těch, co mají zdravý rozum a nebojí se ho používat. Bez ohledu na to, že by mohli velmi teplé místo s tučným příjmem ztratit.

Bratři na Slovensku ukázali Evropě cestu, kterou je třeba se dát v případech elektorátů.

Co závěrem?

Ptali se starého arabského šejka, jak vidí budoucnost rodu. Po přemýšlení odpověděl: Víte, můj praděda jezdil na velbloudu. Otec už měl auto a já mám tryskáč. Můj pravnuk si zase osedlá velblouda. Proč to bude? Jednoduše. Těžká doba plodí silné muže a naopak.

Věřme, že toto arabské moudro nebude platit v našich zeměpisných šířkách. Že v budoucnu budou jiní Čechové opravdu hrdí na to, jak si jejich předkové s touto těžkou dobou, co nás čeká a nemine, poradili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniela Černá

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Celý proces devastace Evropy je dobře promyšlen a dlouhodobě řízen, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMildafilda , 06.11.2023 16:24:23
Krásný článek, až z toho mrazí. Článek by si měli povinně všichni přečíst, hlavně ta naše slavná pětikolka, která nás žene do záhuby!

|  18 |  0

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…