„To je doslova nehorázný úlet!“ Pavel Telička se rozčílil nad dotazem čtenáře

13.04.2017 20:28

Z PROFILŮ Na otázky týkající se situace v Sýrii, které se objevily na jeho profilu na serveru ParlamentníListy.cz, odpovídal v těchto dnech europoslanec Pavel Telička (ANO).

„To je doslova nehorázný úlet!“ Pavel Telička se rozčílil nad dotazem čtenáře
Foto: Daniela Černá
Popisek: Pavel Telička

„Připadá vám logické, že v době, kdy Asad s pomocí Ruska vyhrává válku proti Západem podporovanému Islámskému státu, by použil chemické zbraně, které ostatně, dle OSN, už dávno nemá? Odpovězte, prosím, ANO nebo NE,“ zněla první otázka, kterou čtenář Teličkovi položil.

A přidal i druhou otázku: „Včerejší raketový útok proti Sýrii byl flagrantním porušením mezinárodního práva, o tom nemůže být řeč. Souhlasíte s tímto aktem? Odpovězte, prosím, ANO nebo NE,“ žádal čtenář europoslance.

„Fascinuje mě a deptá Vaše tvrzení o Západem podporovaném Islámském státu. To je doslova nehorázný úlet. Nebo něco ještě horšího. Vaše první otázka a tlak na zodpovězení jedním slovem je supersugesce. V případě Asada odmítám mluvit o logice, nýbrž o zločinech proti lidskosti. Úder proti základně má své opodstatnění. Ani největší přátelé Ruska na české politické scéně ho neodsoudili,“ odpověděl Telička.

  • Celé znění otázek a odpovědí najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…