„Tohle se vám vymstí.“ Horko kolem Babiše: Dohra vůči opozici

08.08.2021 18:32 | Ze sítí

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček vypálil na opozici. Její předvolební eskapády se synem a kříži se jí prý vymstí. „Zašli jste daleko!“

„Tohle se vám vymstí.“ Horko kolem Babiše: Dohra vůči opozici
Foto: Vít Hassan
Popisek: Odpůrci vládní politiky a očkování v Průhonicích zaútočili na Babiše vejci

Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček se zastal premiéra Andreje Babiše (ANO). Opozice podle něj zašla už příliš daleko. „Zneužití syna proti otci ve volební kampani. Zneužití zesnulých a křesťanského kříže k politickému útoku,“ vypočítával ve svém příspěvku hříchy opozice hradní mluvčí.

Ovčáček měl pravděpodobně na mysli stále viditelnější vystupování Andreje Babiše juniora na veřejnosti. Ten se měl několikrát sejít na pivu třeba s Miroslavem Kalouskem nebo s řeporyjským starostou Pavlem Novotným, tedy s oběma hlasitými kritiky svého otce.

Co se týká zneužití křesťanského kříže, jde zřejmě o ony bílé křížky namalované na zemi na místě konání Babišova předvolebního mítinku v Průhonicích. Na premiéra během setkání s občany jeho odpůrci dokonce házeli vajíčka a celý incident musela řešit policie.

Podle Ovčáčka se všechny tyto eskapády opozici vymstí. „Takže, opozice: Přehnali jste to. V říjnu vám to lidé spočítají. Pamatujte si to,“ dodal v příspěvku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…