,,Ukaž očkování a choď si, kde chceš." Škola ve Zlíně. Zavládlo zděšení

22.09.2021 9:11 | Ze sítí

Právnička Jana Zwyrtek Hamplová ze Zdravého fóra je ve varu. Zuří, jak kvůli vyjádření prezidenta České lékařské komory Milana Kubka, tak kvůli tomu, co předvádí Fakulta humanitních studií na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Podívejte se sami, co právničku tolik naštvalo.

,,Ukaž očkování a choď si, kde chceš." Škola ve Zlíně. Zavládlo zděšení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Představení očkovacího autobusu hlavního města Prahy před budovou magistrátu

Prezident České lékařské komory Milan Kubek varuje, že s přicházejícím podzim a zimou nevyhnutelně porostou čísla covid pozitivních a jejich nárůst je třeba sledovat s pomocí rozsáhlého testování. Aby bylo jasné, ve kterém regionu narůstá počet pozitivních nejvýrazněji a mohlo se adekvátně reagovat.

Advokátka Jana Zwyrtek Hamplová z platformy Zdravé fórum přeložila Kubkova slova po svém.

„Nikdy by mne nenapadlo, že to bude právě Milan Kubek, kdo řekne nakonec lidem pravdu!!! Chápu, že to bylo omylem, ale tak se často i u soudů narazí na to, jak to skutečně je. Tedy: Testovat se musí, aby se děsilo čísly tzv. pozitivních (nikoli nemocných!), a děsit se musí, neb je třeba udat vakcíny. O vaše zdraví jde až v poslední řadě,“ zaznělo od Jany Zwyrtek Hamplové.

Jana Zwyrtek Hamplová zuří

A to nebylo všechno. Ze židle ji zvedl i postup Fakulty humanitních studií na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, kde mají být zvýhodněni studenti, kteří mají za sebou aspoň jednu dávku očkování. Na studijním oddělení předloží certifikát, kdy byli očkováni a dostanou propustku k volnějšímu pohybu po univerzitě.

Jana Zwyrtek Hamplová zuří

Jana Zwyrtek Hamplová nad tím nevěřícně kroutí hlavou. Podle jejího názoru jde o nepřijatelnou diskriminaci jako vyšitou.

„Ještě některým nedochází, kam se řítíme? Když tohle je možné na akademické půdě? U “dobrovolného” očkování? Ještě to chce svazáckou kravatu, aby bylo jasné, kdo jsou ti stranicky, pardon, covidově, protekční. PS: Doufám, že to je podvrh! Jinak už opravdu nevím. Ale prý ne, prý je to fakt,“ napsala právnička.

Jana Zwyrtek Hamplová zuří

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…