Utajená svatba: Přišli prý Mirek Topolánek, Tomáš Hrdlička i Kateřina Neumannová

16.07.2015 7:51

Na luxusním „zámečku“ s parkem a jezírkem v park hotelu Popovičky si před několika dny řekli své ano někdejší náměstek primátora za TOP 09 Jiří Vávra a bývalá pravá ruka premiéra Topolánka Gabriela Kloudová. Kloudové nešel za svědka nikdo jiný než samotný expremiér Mirek Topolánek (ODS). Informaci o svatbě přinesl server Neovlivní.cz. Vávra ale redakci upozornil, že zmiňovaný server má špatné informace.

 Utajená svatba: Přišli prý Mirek Topolánek, Tomáš Hrdlička i Kateřina Neumannová
Foto: Gabriela Kloudová
Popisek: Gabriela Kloudová

Svatba se podle serveru odehrála v utajeném režimu, kdy park hotel hlídali bodyguardi se sluchátky v uších, u dveří byly krycí zástěny a na střechách stráž s dalekohledy. Svatby se zúčastnila skutečně politická smetánka – kromě svědčícího expremiéra Topolánka s manželkou Lucií Talmanovou dorazil i lobbista Tomáš Hrdlička, právník a mocný šéf Unie sportu Miroslav Jansta, bývalí starostové Prahy 10 Milan Richter a Bohumil Zoufalík, či svědkyně nevěsty, lyžařka Kateřina Neumannová.

Podle jednoho z hostů, jehož komentář server přinesl, taková bezpečnostní opatření ještě nezažil. „Ale zase se tu sešla naše stará parta. Bylo to hezké,“ řekl.

Kloudová, někdejší místostarostka na Praze 13, v současné době pracuje pro lidoveckého vicepremiéra Pavla Bělobrádka.

Původní text najdete ZDE.

Jiří Vávra později redakci ParlamentníchListů.cz upozornil na to, že server neovlivní.cz má špatné informace. Bylo to totiž trochu jinak. Jednak expremiér Mirek Topolánek nešel za svědka jemu, ale jeho dnešní ženě Gabriele Kloudové a lyžařka Kateřina Neumannová byla za svědka naopak Jiřímu Vávrovi. K tomu také není pravda, že se svatba konala před pár dny, nýbrž už začátkem června.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…