„Vožralej...“ Bursík, Banga, prostitutky. Jaromír Soukup zase drbal Kalouska

10.07.2018 10:54

Jaromír Soukup se, tentokrát v pondělí, znovu opřel do svého nejoblíbenějšího terče, Miroslava Kalouska. A byla to zase plejáda Kalouskovy minulosti. Alkohol, padáky, facky, rozhovory, Soukup si s tématem vydržel hrát celou půlhodinu.

„Vožralej...“ Bursík, Banga, prostitutky. Jaromír Soukup zase drbal Kalouska
Foto: TV Barrandov
Popisek: TÝDEN PODLE JAROMÍRA SOUKUPA na TV Barrandov

Jako první ukázal fotku Kalouska z českobudějovického náměstí, kde Kalousek vypadá sám, opuštěný. 

Přirovnal Kalouska k Miroslavu Sládkovi a jeho neúspěšnému návratu do povědomí lidí. „Zatímco Sládek je už dávno politická mrtvola, Kalousek se pořád drží,“ vysvětlil rozdíl Soukup. Kalousek je prý nesmrtelný jako lord Voldemort. Vtipné je podle něj, že Babišovi píší dehonestační kampaň proti Kalouskovi stejní lidé, kteří pracovali na Schwarzenbergově prezidentské kampani.

Kalousek prý k fotografii vypustil svou verzi, na které už tak samotný není.

„Strašný dav lidí, Budějovice se kvůli tomu úplně zastavily, Budvar kvůli té Kalouskově akci stopnul výrobu a kapři vyskakovali z přilehlých jihočeských rybníků,“ ironizoval Soukup. Podle Soukupových propočtů je na fotografii 56 lidí, tedy „úplně všichni voliči TOP 09 v Jihočeském kraji“. „A třetina z nich jsou zdravotníci, pořadatelé, hasiči nebo Mirda Kalousek,“ vysmál se ještě Soukup.

VIDEO pořadu ZDE

„Mirek Kalousek bude všechno, co si budeš přát“, to byl slogan, kterému Soukup nenechal spát a dokonce i upravil klip Janka Ledeckého, aby v něm byla Kalouskova hlava. Protibetský demonstrant Kalousek? „Chladný kalkul,“ pravil Soukup. Když byl ministr financí, prý mu Čína ani za mák nevadila.

A jeho antikomunistické postoje jsou prý směšné, když byl ochotný jít v roce 2006 s Jiřím Paroubkem do vlády podporované hlasy KSČM. „Lidovci měli vždycky trochu prostitutkovské tendence a Kalousek tomu vždycky velel,“ doplňoval Soukup a zakončil: „Morální profil Miroslava Kalouska je někde na úrovni Rumburaka.“

Pak se pustil do dávné minulosti, kdy byl Kalousek náměstek na Ministerstvu obrany, a připomněl padáky od firmy, která údajně ani nebyla v obchodním rejstříku. „To je jako koupit si auto od firmy, která doteď dělala dětské tříkolky, vyrobila čtyři, tři nabouraly a jedna nejezdí,“ přirovnává Soukup tehdejší podezřelý nákup.

Anketa

Kdyby to bylo na vás, zvedli byste ruku pro důvěru vládě Andreje Babiše?

65%
35%
hlasovalo: 13409 lidí

Soukup pak přešel na facku, kterou Kalousek vlepil mladíkovi, jenž mu nadával. A pustil i záznam z řeči Petra Skokana, kterému tenkrát Kalousek prý volal a která obsahovala skvostné repliky jako: „Dobrý večer, pane ministře. Nazdar, ty debile.“ „Když jsem vožralej, tak nepíšu esemesky a nevolám, jsou s tím pak tyhlety problémy,“ radil Kalouskovi Soukup.

Soukup si vzal na paškál i to, že Kalousek prý jede kampaň proti Krnáčové, protože není z Prahy, ale jaksi zapomíná, že kdysi býval primátorem jistý Hudeček za TOP 09, který nakonec odešel zpátky do Olomouce v slzách. A připomněl mu i rapera Gipsyho a Martina Bursíka, se kterým se spojil. „To je asi 10 hlasů, plus minus,“ okomentoval to Soukup.

Celé to Jaromír Soukup zakončil fiktivním telefonátem s Kalouskem, kde použil Kalouskova slova z telofonického záznamu, kdy byl Kalousek zřejmě „společensky unaven“. „Taky vás mám rád, moc,“ rozloučil se se svým oblíbeným cílem na konci telefonátu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…