„Vylití impotenti.“ Černochová se postavila k plotně a znovu udeřila

26.08.2023 9:52 | Monitoring

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) se v pořadu Napřímo na TN.cz vrátila k sexistickým komentářům ze strany novinářů, kterým neváhala uštědřit ostrou reakci a nazvala je „vylitými impotenty“. Za svými slovy si stále stojí: „Na hrubý pytel hrubá záplata. Pokud se pořád budeme chovat jako princezny, tak si na nás pořád budou lidé dovolovat víc a víc,“ uvedla ministryně.

„Vylití impotenti.“ Černochová se postavila k plotně a znovu udeřila
Foto: Youtube: TN.cz
Popisek: Jana Černochová v pořadu Napřímo.

Ministryně Černochová předvedla v politickém pořadu svůj kuchařský um, mimo jiné i proto, aby splnila přání svým hejtrům, kteří ji prý k plotně neustále posílají.

Popsala, jak se jí daří se s podobnými útočnými komentáři a nenávistnou kritikou vypořádat. „Já se tyto věci snažím nevnímat. Ale hrozně nemile mě překvapuje, kolik těch hejtů a všech věcí, které se dějí, se odehrává vůči ženám. Hlavně od jiných žen, od kterých bych očekávala, že se budou snažit jiným ženám pomáhat a zastávat se jich. Z toho je mi smutno," uvedla šéfka obrany Černochová.

Nemá však problém slovní útoky odrážet. Několik měsíců zpět od ní zazněla tvrdá reakce vůči novinářům, kteří na ni podle ní útočili sexistickými narážkami. Ministryně si totiž pozvala tzv. na kobereček sportovce Davida Svobodu poté, co hájil účast ruských sportovců na olympijských hrách. Někteří novináři to okomentovali tak, že si „chce někam zajet s mladým sportovcem", a ona je na oplátku označila jako „šovinistická prasátečka“.

„I bez zvuku vypadají jako parta vylitých impotentů, kteří si cvrnknou do trenek jenom při představě, že někdo vezme na výlet právě je. Nevezme, kluci,“ nebrala si servítky ministryně obrany.

Za svými slovy si ministryně stále stojí. „Na hrubý pytel hrubá záplata. Pokud se pořád budeme chovat jako princezny, tak si na nás pořád budou lidé dovolovat víc a víc. Já jsem se proti tomu takto vymezila, ale jsme srovnaní. Odmítám si nechat ty věci líbit, nevidím jediný důvod proč," dodal ministryně Černochová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Kdo to je paní Černochová? Mohu pouze citovat vyjádření MUDr. Jana Hnízdila., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseRichard 101 , 26.08.2023 10:51:17
Je nemocná, těžký narcismus, prvky sadismu, deprivantka, traumata z dětství, pohrdavá, maligní narcismus s příměsí sadismu, autoritářský absolutismus, získaný pocit megalomanie a nesnáší kritiku.

|  15 |  0

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…