„Zech*aná mrtvola“, ozval se Straka z Topky. Nejodpornější primář této země, vzkázal Babiš

28.06.2022 21:35 | Ze sítí

Primář z Nemocnice Sokolov Martin Straka (TOP 09) se na svém twitteru hanlivě vyjádřil na adresu prezidenta Miloše Zemana, důvodem je jeho mlčení k dnešní připomínce 72. výročí justiční vraždy právničky a političky Milady Horákové. Už delší dobu se primář opírá také do předsedy hnutí ANO Andreje Babiše a jeho voličů, které na sociální síti opakovaně označuje za „senily bez budoucnosti“. K jeho chování se dnes expremiér vyjádřil v krátkém videu ze svých cest po České republice. Nazval jej „nejodpornějším primářem této země“.

„Zech*aná mrtvola“, ozval se Straka z Topky. Nejodpornější primář této země, vzkázal Babiš
Foto: Repro Facebook
Popisek: Primář sokolovské nemocnice, Martin Straka

Primář Straka, který se veřejně prezentuje jako „libtard z EU“, je známý tím, že pro ostrá slova nejde daleko, zvláště pak pokud jde o současnou českou hlavu státu. V minulém roce na podzim na sebe upozornil, když hospitalizovaného prezidenta Miloše Zemana de facto označil za mrtvého. „Upřímnou soustrast rodině, ať je mu lehká zem. Je to nepodložené, ale prý game is over. No jo, no, o poch*ané mrtvole není co psát, tak hájí jinou bezpáteřní kurvu,“ napsal tehdy na sociální sítě primář Martin Straka ze sokolovské nemocnice.

Podobná slova o „mrtvole“ od něj na adresu prezidenta zazněla i dnes. Důvodem je Strakovo rozhořčení nad tím, že Zeman nepronesl žádná slova v rámci vzpomínky na političku a bojovnici za lidská práva Miladu Horákovou, od jejíž popravy uplynulo dnes 72 let. „Ta zechcaná mrtvola k výročí milady ani ťuk?“ napsal Straka ve svém dnešním tweetu.

 

 

Jeho twitter se hojně plní i útoky na bývalého premiéra Andreje Babiše, potažmo jeho voliče. „Odporné, ubohé, trapné. Senilové bez budoucnosti rozhodují o našich dětech!!! Tohle musí skončit!!!“ napsal lékař Martin Straka ve svém čtvrtečním tweetu, kde okomentoval setkání voličů Andreje Babiše s bývalým premiérem. Shromážděné lidi, většinou důchodového věku, nazval „senily bez budoucnosti“.

Dnes například k jedné fotce, kde je Babiš zvěčněn se svými fanynkami, připsal, že jsou to „debilky a senilky“. Někteří lidé si už na Straku stěžovali i u jeho nadřízených v nemocnici, vadilo jim, že vyjadřuje neúctu vůči starším lidem.

 

 

 

Jeho ostré výroky reflektoval dnes Babiš ve svém sestřihu z měst v západních Čechách, které objíždí se svým obytňákem a kde se setkává se svými podporovateli. Jedním z nich byl i Horní Slavkov, kde se střetl prý se Strakovou skupinou, kterou na něj měl poslat. „Máme za sebou první den výjezd v Karlovarském kraji. Začínali jsme v Nejdku, byli jsme v Chodově, v Karlových Varech, ve Stanovicích... no a v Horním Slavkově, kde nám nejodpornější primář této země z TOP 09 poslal partu lidí, kteří samozřejmě dělali všechno pro to, abychom vám nemohli podepisovat knížky a něco říct,“ uvedl Babiš.

A dodal, že Straka je vizitkou celé vládní koalice: „Omlouvám se za to. Je to intepretace té demokracie v podání stávající pětikoalice.“

Primář poté Babišovi vrátil úder a spolu s tím také vyvrátil, že by na Babiše kohokoli posílal. „Nejodpornější člověk v Evropě mi nazval nejodpornějším primářem v ČR... Větší lichotku už nemohu dostat. A mimochodem, nikoho jsem neposílal, hrdí Slavkováci poslali sami sebe a já si jich za to vážím,“ napsal Straka na svém twitteru.

 

 

 

K tomu pak ještě Babišovi vzkázal v dalším příspěvku: „Senily si koupíš, blby taky... Mě ne, ani mi nezastrašíš, patříš do kriminálu, estébáku.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…