Agituj pro ČSSD! Odměna: Večeře s Bohuslavem Sobotkou

19.06.2012 7:32

Sociální demokracie se snaží v rámci volební kampaně vybudovat organizovaný sbor nových podporovatelů, který by měl čítat asi patnáct set lidí. O projektu, který je pojmenován "Zesil svůj hlas" a je cílen na současné členy i příznivce strany, informuje deník Právo.

Agituj pro ČSSD! Odměna: Večeře s Bohuslavem Sobotkou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

Strana poskytne zájemcům až stokorunový kredit na volání, aby mohli oslovit své známé. Dvě stovky těch, kteří přivedou nejvíce sympatizantů, získají za odměnu slíbenou večeři s předsedou sociálních demokratů Bohuslavem Sobotkou, návštěvu Bruselu a Evropského parlamentu nebo třeba raut v senátu.

"Cílem nového projektu je získat cca 1500 nových sympatizantů ČSSD a vytvořit z nich organizovanou strukturu," uvádí se v materiálu o akci, kterou má deník k dispozici. Projekt má být odstartován ihned a vyvrcholí před krajskými a senátními volbami, které se budou konat na podzim.

Motivace pro studenty i důchodce

Motivací má být "stranické uvědomění", u studentů se píše o motivaci seberealizací nebo využití "revolučního" potenciálu. Důchodcům se nabízí pocit užitečnosti nebo možnost setkat se s politiky. Cílení sociální demokracie je na ekonomicky slabší část populace.

"Komunikaci zaměříme na lidi z nižších sociálních vrstev, tzn. relevantní voličskou základnu ČSSD," uvádí se v dokumentu. Celou akci zaštítí Mladí sociální demokraté, což má podle strany vzbuzovat větší důvěru.

reklama

autor: adr

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…