Ale vždyť Lucka Vondráčková měla kampaň jako Ortel! Odpověď pořadatele Českého slavíka zní...

29.11.2017 14:04

Napětí kolem ankety Český slavík přetrvává. Organizátoři trvají na tom, že skupina Ortel získala hlasy nečestným způsobem a zůstává jí druhé místo. Vítězná skupina Kabát však na protest ceny vrátila. Lucie Bílá prohlásila, že slavíka vracet nebude, ale čeká na další vysvětlení. Agentura Musica Bohemica tvrdí, že čísla zveřejňovat nebude, ale se skupinou Kabát je ochotna jednat.

Ale vždyť Lucka Vondráčková měla kampaň jako Ortel! Odpověď pořadatele Českého slavíka zní...
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Tomáš Ortel, frontman kapely Ortel.

Server iDnes.cz přinesl vyjádření Jaroslava Těšínského z agentury Musica Bohemica. Ten počínání skupiny Kabát ohodnotil několika prostými slovy. „Je to jejich názor. Pro nás je to otázka k debatě,“ říká Těšínský. Trvá si na tom, že organizátoři měli právo zakročit proti skupině Ortel.

Jenže... Jak se to shoduje s tím, že fanoušci Lucie Vondráčkové lovili hlasy pro svou oblíbenkyni? „Tyhle výzvy jsem nezaznamenal. Je pravda, že se podobné věci objevují, ale nikdy to není tak masivní jako v případě fanoušků Ortelu. My jako pořadatel máme podle regulí právo zvážit dopad takového jednání a podle toho jednat,“ zdůraznil.

Celé vyjádření naleznete zde.

Jestliže se fanoušci Ortelu na sociální síti Facebook holedbají tím, že oslovili už 54 tisíc lidí, jedná se podle Těšínského o porušení pravidel.

Kauza už nabrala ostré politické konotace poté, co Ortelu vyslovil podporu Tomio Okamura. Václav Klaus mladší zase ocenil krok skupiny Kabát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…