Analytik Haas radí: Až budete sledovat zpravodajství o Číně v ČT, radši si vypněte zvuk

28.03.2016 15:20

Čínský prezident před 14. hodinou dnes odpoledne přistál na Letišti Václava Havla v Praze. Informuje o tom i Česká televize. Analytik Tomáš Haas, který radil exprezidentu Klausovi či expremiéru Topolánkovi, teď na sociální síti Facebook dává radu i všem těm, kteří by chtěli Českou televizi sledovat.

Analytik Haas radí: Až budete sledovat zpravodajství o Číně v ČT, radši si vypněte zvuk
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

„Pokud chcete sledovat průběh přivítání prezidenta Číny, ve vlastním zájmu si vypněte zvuk. Ty komentáře o čínské vládní garnituře, která utahuje šrouby, když čínská společnost touží po demokracii západního typu (jako ostatně národy celého světa), ten boj o pozice v čele Číny, připomínající vlčí smečku...,“ rozepsal se Haas na sociální síti.

Česká televize prý navíc naznačuje, že s čínskou ekonomikou to nemusí být tak růžové, jak se na první pohled zdá, protože informace o této ekonomice máme jen z čínských vládních míst a je otázka, zda lze čínským komunistům věřit. Faktem je, že hospodářský růst v této zemi není tak silný, jak jsme ho znali z minulosti, takže vládní garnituru může ve skutečnosti ohrozit ekonomická krize.

„Česká televize se opět vyznamenává,“ píše Haas. ČT se podle jeho názoru snaží po Putinově Rusku či Asadově Sýrii porazit i rudou Čínu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…