Babiš by měl jít do pr*ele! Drsný vzkaz bývalého vysokého politika

18.02.2019 19:22

Expremiér Mirek Topolánek doporučil současnému předsedovi vlády Andreji Babišovi (ANO), aby šel „do pr*ele“. A Jan Zahradil (ODS) si ještě přisadil.

Babiš by měl jít do pr*ele! Drsný vzkaz bývalého vysokého politika
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mirek Topolánek

Sněm ANO je za námi, Andrej Babiš přesvědčivě obhájil post předsedy, když neměl protikandidáta a dostal přes 80 procent hlasů. Na sněmu také nastínil směr, kterým se hnutí ANO vydá v letošních květnových evropských volbách. Babiš a s ním lídryně kandidátky ANO Dita Charanzová budou usilovat o to, aby tyto volby nevyhráli „vítači“ a ekologičtí fanatici.

Když si Babiše vyslechl expremiér Mirek Topolánek, poznamenal, že když už ho Babiš tak pěkně kopíruje, mohl by ho kopírovat důsledně a také odejít z politiky. Tedy, někdejší předseda vlády doslova Babišovi doporučil, aby šel „do pr*ele“.

Rozpoutal tím živou diskusi. Jeden z voličů mu připomněl jeden starší slib ODS, který nebyl naplněn. „Pane Topolánku, slíbil jste daňové přiznání na A5 z jedné strany. Nesplnil jste slib. Jste tlučhuba a utekl jste radši pryč...,“ napsal pan Vladimír Tancík. A Topolánek hned zareagoval. Chtěl vědět, zda si diskutér dostatečně ulevil.

Není bez zajímavosti, že i současný lídr ODS do evropských voleb Jan Zahradil má za to, že Babiš v podstatě kopíruje program občanských demokratů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…