Babiš chce získat Prahu. Do předvolebních bojů prý znovu nasadil Hanče s Prchalem

07.09.2018 12:59

Server Zdroj.cz zhodnotil ostrý start volebních kampaní před komunálními volbami. Premiérovi Andreji Babišovi (ANO) jde prý o hodně. Prý se děsí toho, že by v Praze nemusel vyhrát a ANO by mohlo být poraženo TOP 09, ODS nebo Piráty. Sáhl proto ke „zbraním nejtěžšího kalibru“, které má k dispozici. Ostatní politické strany podle serveru spíš tápou.

Babiš chce získat Prahu. Do předvolebních bojů prý znovu nasadil Hanče s Prchalem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražský hrad

Předseda vlády a šéf hnutí ANO Andrej Babiš prý vsadil všechno na to, že zvítězí v Praze. Nemá tam přitom nijak snadnou pozici. Když server zhodnotil čtyřleté působení primátorky z řad ANO Adriany Krnáčové, napsal jednoduše, že tato žena zcela rozvrátila Prahu. „Za poslední čtyři roky přitom jeho primátorka Adriana Krnáčová dokázala absolutně rozvrátit chod metropole a hnutí navíc vyrostla velká konkurence v Pirátech,“ napsal server.   

Babiš proto do politického boje povolal marketéry Marka Hanče a Marka Prchala. Ostatní strany se prý většinou rozhodly tvořit si kampaně samy a prý spíš tápou. Babiš ví, že na odbornou práci potřebuje odborníky. Věděl to i v podzimních sněmovní volbách a v jiných kampaních. A tak mu to přináší ovoce. Řada lidí, bez ohledu na splnitelnost či nesplnitelnost slibů ANO, Babiše volí.

I když koalice TOP 09, STAN a lidovců ukazuje, že hodlá tvrdě bojovat o hlas každého obyvatele či obyvatelky Prahy.

„Za topku do kampaně mluví známý marketér Jakub Horák, který v loňských volbách pomáhal s kampaní Pirátům. Horák sice stáhl svou kandidaturu za TOP 09 na Praze 1, nicméně na magistrát stále kandiduje. Ještě zajímavější je ale oficiální marketingová podpora, kterou koalici dělá společnost BeefBrothers, s níž Starostové spolupracovali už před loňskými sněmovními volbami. Agentura je součástí PR skupiny Ewing Group a zakladatel firmy Ondřej Drábek stál například za předvolebním spotem Proč? Změna společně prezidentského kandidáta Michala Horáčka,“ uvedl server.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…