Babiš mladší: Češi jsou odpad. Česká m*dko

14.11.2021 18:14 | Ze sítí

Byl kromě Zdeňka Hřiba jediným, koho Pavel Novotný přijímal s pompou před řeporyjskou radnicí, když mu předával místní medaili. Teď se na sociální síti premiérova syna Andreje Babiše juniora objevil vzkaz, že „medajlu reporejych mu strčím do píči“. A je tam i množství jiných náznaků, vyvolávajících otázky, co se v posledních dnech kolem premiérova syna vlastně děje.

Babiš mladší: Češi jsou odpad. Česká m*dko
Foto: Repro Youtube
Popisek: Andrej Babiš mladší

Twitterový účet Andreje Babiše juniora se před volbami stal poutním místem premiérových odpůrců, kteří si tam chodili počíst, jak Babiše zavřou a co je za špinavého člověka. Babiš mladší se objevil v České republice čtvrt roku před volbami a stal se mediální hvězdou pronášející závažná obvinění svého otce.

Anketa

Byl Andrej Babiš mladší zneužit proti svému otci?

82%
16%
hlasovalo: 42595 lidí

Někteří upozorňovali na spornou věrohodnost jeho obvinění vycházející zejména z toho, že Babiš junior měl být psychicky nemocný. On sám to zpochybňoval a tvrdil, že je zcela zdravý a jeho „papíry na hlavu“ jsou důsledkem intriky jeho otce kvůli kauze dotace pro Čapí hnízdo, ve které rovněž synátor figuroval.

Jeho verzi podpořila řada veřejně známých osobností. Miroslav Kalousek psal na sociální sítě, že s juniorem byl na pivu a že je psychicky zcela zdravý. Pavel Novotný s Vítem Klusákem a dalšími lidmi (Pavel Šafr, Džamila Stehlíková) mu uspořádali oslavu narozenin, po které Novotný psal na sítě, že pro mladého Babiše shání psychiatra, který se nebojí.

Poté jej premiérův syn navštívil na radnici v Řeporyjích, kde předvedli estrádu s krabicí koblih a mladý dostal místní medaili.

Vrcholem jeho veřejné aktivity pak byla scéna, kdy Babiš mladší konfrontoval svého otce při oficiálním zahájení kampaně ANO v Ústí nad Labem. Při tom tvrdil, že má papír od soudního znalce z oboru psychologie, který mu potvrzuje, že je „čistý“.

Kdokoliv se dnes podívá na twitterový účet syna končícího premiéra, musí o zprošťující diagnóze psychologa Karla Kaufnera pochybovat. Příspěvky z posledních dní ukazují minimálně na značnou psychickou rozpolcenost, jsou plné agrese a sprostých slov a často nedávají logický smysl. Pokud je tedy jejich autorem Andrej Babiš mladší, je zde samozřejmě i možnost zcizení přístupových hesel. Vzhledem k tomu, že se tyto zvláštní příspěvky opakují v různých časových intervalech už od voleb, to ale není příliš pravděpodobné.

„Milý Češi. Genetický odpad stredný Evropy jako jste Vy nemůže rozhodovat o duševném zdraví – kohokoliv. Tečka,“ zní například jeho příspěvek ze sobotního večera.

V jiných případech ohromil své liberální přátele z předvolebních časů svým postojem k pandemii. Třeba Jana Moláčka z Deníku N, který byl ve sporu s otcem jednoznačně na jeho straně, setřel za jeho post, ve kterém se ptal, zda se neočkovaní nestydí přiznat sestře na oddělení, kam je přivezou s těžkým průběhem, že jsou nenaočkovaní, a on že by to psychicky neunesl. A Babiš mladší mu za to vzkázal „Jdi do pi*i“ a přidal dotaz, jestli na takové sentimentální kecy hledá holku.

Jakési slečně, která se na Twitteru vyznala, že po očkování cítí klid, pak napálil: „Tak se prosím ještě naočkuj devadesátkrát. Dík česká mr*ko.“

Tuto neděli zase s nadšením sdílel pohled imunologa Karla Drbala, který podle něj „hází vidle do vládní propagandy“. „Konečně JEDEN inteligentní člověk mezi rojemv hejna plný HOVEN,“ jásal syn předsedy vlády.

A v dalším příspěvku dokonce hájí teorie o čipech ve vakcínách a o očkování jako záškodnické akci George Sorose.

Vrcholem jeho twitterového řádění posledních dní je ale jeho reakce na Pavla Novotného, nejhlasitějšího z jeho předvolebních přátel, který mu organizoval oslavu narozenin, sháněl doktory a dělal mediální PR.

Když mu nyní byl přeposlán jeden z podivných Babišových příspěvků, komentoval jej decentně slovy „já neříkám nic, já doufám, že je junior v rámci možností v pořádku...“

A za to si vykoledoval reakci ještě hutnější, než obvykle svým odpůrcům rozesílá on sám. „Kabálistu Novotného jsem zablokoval,“ zaznělo z juniorova profilu. „A medajlu reporejych mu strčím do píči když mě k tomu vyprovokuje,“ došlo na pokračování. A vše završil dotaz, zda Češi vůbec vědí, s kým v případě Pavla Novotného mají tu čest.

Fakt, že Babiš junior začal působit na síti dojmem odpovídajícím jeho zpochybňované diagnóze, ale některé z Babišových odpůrců nerozhodil. Jistý Petr Lamr přišel s vysvětlením: „Je jisté, že se účtu Andreje Babiše mladšího kdosi zmocnil. Možná Burešem najatý únosce a zloděj aut Prototopov.“

 

Je třeba dodat, že kadence pochybných příspěvků se na Babišově twitterovém profilu výrazně zvýšila od tohoto čtvrtka. Do té doby se tam takto expresivní politické a epidemiologické výstupy objevovaly vždy v časových vlnách.

Mimo jiné také zúčtoval s účastnicí své narozeninové párty a psychiatričkou, která veřejně říkala, že jeho diagnóza je smyšlená, Džamilou Stehlíkovou.

autor: jav

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…