Babiš se rozpálil do běla v Bruselu: Jourovou vzali na základě vymyšlené lži Kroupy do vazby. A tenhle redaktor teď údajně chodí kolem baráku mé starší dcery!

16.11.2018 14:44

Předseda České vlády se po jednání v Bruselu vyjadřoval k odchodu Velké Británie z EU. Stávající britská premiérka je ohrožena. Části jejich poslanců se ani trochu nelíbí dohodla, kterou s EU vyjednala. Babiš doufá, že nakonec bude dohoda uzavřena. Když se chtěl s novináři rozloučit, přišel dotaz na jeho syna a Babiš se znovu rozpálil do běla.

Babiš se rozpálil do běla v Bruselu: Jourovou vzali na základě vymyšlené lži Kroupy do vazby. A tenhle redaktor teď údajně chodí kolem baráku mé starší dcery!
Foto: Screen: ČT24
Popisek: Andrej Babiš odpovídá na dotazy novinářů.

Český premiér Andrej Babiš není jediným premiérem, kterému se otřásá vláda. Ohrožena je také britská premiérka Theresa Mayová. Část konzervativních poslanců je velmi nespokojena s dohodou o Brexitu, kterou se podařilo vyjednat mezi EU a Velkou Británií, která z tohoto svazku vystupuje. Podle informací britských médií je nespokojenců tolik, že mají dost hlasů na to, aby vyvolali hlasování o nedůvěře v premiérku Mayovou.

Jedním z nespokojených konzervativních poslanců je také Mark Francois. Konzervativní poslanci se prý opakovaně pokoušeli Mayovou přimět, aby změnila přístup k vyjednávání o dohodě. „Ale neposlouchala nás," zlobil se poslanec. Jeho slova přinesl server deníku The Sun.


Premiér Andrej Babiš s eurokomisařkou Věrou Jourovou. (Screen: ČT24)


Andrej Babiš s šéfem Evropské komise Jean Claude-Junckerem. (Screen: ČT24)

 

Anketa

Měl by Andrej Babiš po slovech svého syna odstoupit z postu předsedy vlády?

12%
88%
hlasovalo: 36212 lidí
Babiš před kamerou České televize prohlásil, že doufá v to, že dohoda bude nakonec úspěšně přijata. Z případného odchodu Velké Británie bez dohody jsou prý všichni politici nervózní.

Český premiér se chtěl poté s novináři rozloučit, ale přišel dotaz na údajný únos jeho syna Andreje Babiše mladšího a český premiér se znovu rozzuřil takřka do běla. „To je jen aktivita redaktorů Seznamu, který zneužívají mého nemocného syna, aby se tady dělaly demonstrace. Je to načasované. Lidi, kteří to chtějí pochopit a lidi, kteří si to chtějí nastudovat, co je to schizofrenie, tak to musí odsoudit, protože je to hyenismus největšího řádu," rozčiloval se Babiš. „Je to neskutečná prasárna," pokračoval v kanonádě.

Se svým synem prý komunikuje a zvažuje, že se za ním možná vydá.

Poukázal také na příklad dnešní české eurokomisařky Věry Jourové. Paní Jourová, kterou jsem dneska potkal, byla na základě vymyšlené lži redaktor Rozhlasu Janka Kroupy vzata do vazby a její dcera měla obrovské a stejné problémy. A kdo se jí za to omluvil?" ptal se nazlobený Babiš. A tenhle redaktor údajně chodí kolem baráku mojí starší dcery, která byla u výslechu, vypálil Babiš na Kroupu.

„Proč novináři terorizují moji rodinu? To je nějaký nový způsob žurnalistiky? Je to vylhané. Policie pokračuje a dělá svou práci a za nějaký čas padne rozhodnutí, ale proto je tady tlak na policii," rozčiloval se Babiš.

Znovu se také důrazně zastal lékařky Dity Protopopové, která se o jeho syna starala. „Tady se prostě zneužívá to, že ti ošetřující lékaři nemohou říct absolutně nic o svém pacientovi. ... Pokud někdo tuna mluví o Krymu, tak to je vlastně jako fakt směšné. Nechápu, že tady je hysterie. Jsem vyzýván a nevím k čemu, ale znova opakuju, že nikdy neodstoupím, nikdy. Nikdy jsem nedostal tolik podpory, tolik smsek, na které nestačím odpovídat," řekl na rozloučenou Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…