Babiše pustili do Partie k Pavlovi: Jsem zlo, že jsem nekradl...

29.01.2023 12:35

„Tak teď mi někdo řekne, že jsem zlo. Zlo jsem proto, že jsem nekradl a nešetřil jsem ty strany, které to dobačovaly.“ Poražený Babiš se na CNN Prima News rozjel.

Babiše pustili do Partie k Pavlovi: Jsem zlo, že jsem nekradl...
Foto: Screen vysílání ČT24
Popisek: Andrej Babiš na tiskové konferenci po porážce v prezidentských volbách

Prvním hostem nedělní Partie na CNN Prima News byl nově zvolený prezident Petr Pavel. CNN Prima News hned po jeho vystoupení pustila také vyjádření druhého na pásce v prezidentských volbách Andreje Babiše. Ten znovu odmítl, že by představoval zlo, jak to vícekrát zmínila neúspěšná prezidentská kandidátka Danuše Nerudová.

Babiš zdůraznil, že v rámci své nadace s manželkou Monikou rozdal přes miliardu korun.

„Tak teď mi někdo řekne, že jsem zlo. Zlo jsem proto, že jsem nekradl a nešetřil jsem ty strany, které to dobačovaly. Kolegyně byla neustále na policii, každý viděl, co se dělo. A pokud někdo vedl negativní kampaň, tak jsme to nebyli my,“ řekl předseda hnutí ANO.

Poté konstatoval, že hnutí ANO vlastně dosáhlo skvělého výsledku.

„Já myslím, že to byl těžký souboj, pan Pavel měl skvělou kampaň a taky měl velkou podporu pětikoalice. Akorát tehdy ta média nefandila pětikoalici, jak teď. Pro mě to byl velký úspěch už v prvním kole, protože už v prvním kole jsem dosáhl lepšího výsledku než hnutí ANO. A teď v tom druhém kole to byl fenomenální úspěch,“ zdůraznil Babiš s odkazem na 2,4 milionu hlasů, které obdržel během pátku a soboty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Babiš, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseD , 29.01.2023 14:52:06
byl v té kampani sám, jako kůl v plotě. Všechna media, včetně těch, které sám vlastní, se spikla proti němu. Velká chyba byla, že vůbec lezl do debaty na ČT, tam neměl vůbec chodit, zvlášť, když řekl, že tam nepůjde. A když dobře věděl, jak jsou ČT i ČRo zaujatí proti němu. SPD se zachovala také pěkně blbě. Nejen, že sami vybrali nemožného kandidáta, který byl předem bez šance, ale pak ještě jasně nepodpořili Babiše.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…