Babiši, tlusťochu! Topolánek šel do tykačky, i se Zemanem. Grospiče vzal za flígr a vytřel s ním podlahu. A vysmál se Gretě

06.11.2019 18:50

Někdejší předseda vlády Mirek Topolánek znovu vtrhl do veřejného prostoru. „Jsme zpátky s Topol show,“ oznámil svým spoluobčanům a vypálil pár ostrých slovních nábojů na Gretu Thunbergovou i na komunistu Stanislava Grospiče. Nešetřil ani prezidenta Miloše Zemana nebo premiéra Andreje Babiše (ANO).

Babiši, tlusťochu! Topolánek šel do tykačky, i se Zemanem. Grospiče vzal za flígr a vytřel s ním podlahu. A vysmál se Gretě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

„Greta Thunbergová pohrozila, že pokud Facebook nezačne mazat klimatické fake news, tak smaže svůj profil. Mark Zuckerberg od té doby usedavě pláče,“ poznamenal k tomu ironicky Topolánek. „A vy, moji milí, vy si budete muset taky nějak zvyknout,“ doplnil ještě.

Anketa

Chystáte se oslavovat 30. výročí ,,Sametové revoluce"?

6%
94%
hlasovalo: 27372 lidí

Za „prasácký“ označil výrok místopředsedy komunistů Stanislava Grospiče, že většina československých obětí sovětské invaze ze srpna 1968 byli oběti autonehod. Grospič se sice za svůj výrok později omluvil, ale podle Topolánka by si i tak zasloužil „doživotní zákaz řízení“ a 12 trestných bodů.

Nešetřil ani prezidenta Miloše Zemana, kterému prý docházejí kamarádi, které by si pozval na Hrad, tak už si zve i ty krymské Tatary, resp. Tatarky, které podporují obsazení ukrajinského poloostrova Ruskem.

„Miloši, možná, že by sis měl tatarku dopřávat už jen ke smaženému sýru, protože z toho jsou alespoň problémy jen dietetické a ne etické a už vůbec ne diplomatické,“ vzkázal Topolánek na Hrad.

Nakonec se expremiér obul do současného předsedy vlády Andreje Babiše (ANO), který už několik dní kroutí vytrvale hlavou nad učiteli, kteří chtějí peníze, jež jim slíbil.

„Andreji, možná to bude proto, že učitelé nejsou žádní blbci, mají ještě maturitu z matematiky a spočítali si, že po letech tvého štědrého přidávání se dostali na nějakých 115 procent průměrné mzdy. Tak ještě 3 procenta a budou tam, kde byli za mě. Tak nekruť hlavou a zaplať, tlusťochu,“ dobíral si Topolánek Babiše. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…