Babišův poskoku Komárku, končím s tebou. Exnovinář dostal veřejný vzkaz

08.10.2013 12:37

Europoslanci za ODS Janu Zahradilovi už došly nervy. Na svém účtu na Facebooku se rozhodl smazat z přátel Martina Komárka, bývalého novináře, který nyní kandiduje do Poslanecké sněmovny za hnutí ANO.

Babišův poskoku Komárku, končím s tebou. Exnovinář dostal veřejný vzkaz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil

„Nedělám to vůbec často, ale právě jsem vyhodil jednoho z přátel. Jakéhosi Martina Komárka, občanským povoláním Babišova poskoka. Už mě to nebavilo. Ty ostatní jsem tam naštěstí neměl,“ napsal na svůj účet Jan Zahradil.

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Neuvedl sice zcela konkrétně, čím se mu bývalý novinář znelíbil, velice pravděpodobně však půjde o spojení s Andrejem Babišem a výroky, které Komárek říká jako liberecký lídr hnutí ANO. „ANO je skutečná alternativa k parlamentním stranám, které nás několikrát obelhaly, podvedly a posléze bohužel i okradly. To my dělat nebudeme,“ řekl třeba na nedávném mítinku v Liberci.

V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz se také přímo svého předsedy zastává. „Neumím posoudit obchod Andreje Babiše. Ale platí daně v Česku a žádný důl mu nekrachuje. Nevěřím, že byl udavačem. Kdybych tomu věřil, nespolupracoval bych s ním,“ uvedl.

Zároveň odmítl, že by byl oním „poskokem“, jak tvrdí europoslanec Zahradil. „Já předsedu Babiše neposlouchám, já ho respektuji, a pokud s ním nesouhlasím, řeknu mu to,“ ujišťuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…