Babišův průšvih: Dostal na stůl varování

26.07.2018 11:40

Podzimní komunální volby se blíží. Hnutí ANO se tak nyní podle všeho musí snažit, aby zvrátilo nepříznivé prognózy v Praze, kde je mu předpovídána dokonce až třetí pozice. Informuje o tom server Seznam Zprávy.

Babišův průšvih: Dostal na stůl varování
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda vlády Andrej Babiš

Hnutí si proto nechalo zpracovat analýzu, v níž je mu doporučováno, aby se babišovci zaměřili v hlavním městě hlavně na levicové voliče. „ANO v Praze může zacílit na voliče ČSSD, KSČM a SPD, kde zbývá asi 10 procent prostoru, ale znamená to ještě více cílit na seniory a levicová témata,“ zmiňuje se ve studii. 

Anketa

Je Česká republika právní stát?

4%
96%
hlasovalo: 8844 lidí

A je tak zřejmé, že ANO se zaměří na obyvatele okrajových částí města a tamních sídlišť. Právě tam by mohly být umístěny billboardy a plakáty členů hnutí. Širší centrum města podle všeho opanuje ODS, TOP 09, Piráti a středopravé koalice. 

Původní text ZDE

ANO by v současné době v Praze volila asi pětina voličů. Témata, která babišovci nabídnou, zatím jasná nejsou. Patřit mezi ně však bude zřejmě doprava či rozšiřování fondu obecních bytů s přijatelným nájmem. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…