Bafuňářský ksicht, ohodnotil Kalousek blízkého Miloše Zemana

05.05.2016 6:34

Bafuňářský ksicht. Tak nazval bývalý ministr financí Miroslav Kalousek předsedu SPO Jana Velebu. Navázala tak na dřívější šťavnaté spory předsedy Zemanovců a nejbližšího pobočníka poraženého prezidentského kandidáta Karla Schwarzenberga.

Bafuňářský ksicht, ohodnotil Kalousek blízkého Miloše Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek promlouvá k Andreji Babišovi

Anketa

Vadí vám Noční vlci?

7%
93%
hlasovalo: 29151 lidí

Předseda Strany práv občanů Jan Veleba se prezentuje na plakátu, který koluje i po internetu, s pozadím české krajiny a sloganem „Stojíme za prezidentem Zemanem. Tato země je naše“. Jeden z členů jeho týmu šířil obrázek na svém Twitteru s přáním „Pěkný pátek všem“.

Jedním z nejaktivnějších politiků na internetu je předseda TOP 09 Miroslav Kalousek. Ten obrázek předsedy SPO retweetnul se šťavnatým komentářem. Odpíchl se od spojení Velebova obrázku s pěkným pátkem a napsal: Tak buď tohle stupidní heslo s bafuňářským ksichtem,nebo pěkný pátek.Vyberte si,dohromady to nejde...“

Jeho tweet komentovalo několik Kalouskových fanoušků, kteří se do Veleby pustili se stejnou chutí. „Jestli je tahle země Velebovo a SPOZ, tak to je jako přímá výzva k emigraci,“ poznamenala jedna z odběratelek. „To myslí asi sebe a ty balíky slamy. Balík jeden,“ poznamenal další v narážce na pozadí české krajiny za senátorem. „Pátek, blázni maj svátek", takže to vidím na zdvořilé přání panu Velebovi, ať si svůj svátek užije,“ poznamenal další.

Není to poprvé, co Kalousek útočí na Velebu. Již dříve na Twitteru poznamenal: „Nestojíme za prezidentem Zemanem, jeho řídícími důstojníky a Velebou a Babišem,“ poznamenal nedávno.

A pustil se do Veleby i poté, co senátor připomněl, že lidé nevěří zpravodajství České televize a vyjádřl názor, že „Tento ksindl bychom platit neměli“. „Senátor Veleba nazval Českou televizi ‚ksindlem‘. Kdy začne volat ‚Psům psí smrt!‘ a organizovat podpisy pracujících?,“ reagoval Kalousek.

Ani Veleba neváhá se do Kalouska a jeho spojenců opřít. Již před pěti lety, když Kalousek ještě byl ministrem financí a kdesi poznamenal, že Češi si navzdory ekonomické krizi žijí jako prasata v žitě. „Pan Kalousek je zcela opojen mocí a ztratil soudnost. Žije si v nějakém skleníku složeném z limuzín a luxusu, a vůbec nechápe, jak se lidem v Česku a i na venkově, kterým se ohání, žije. Osobně mě to velmi mrzí, nebýval takový, hodně se změnil. Bohužel asi bude muset za tohle své chování v budoucnu nést následky,“ řekl Veleba.

Naposledy tuto středu, když s Tomio Okamurou oznamoval spolupráci SPO a SPD v krajských volbách. „Neuvěřitelné množství zběsilých reakcí po včerejším zveřejnění našeho záměru na tiskové konferenci svědčí o tom, že tento krok je správný a že nahání Pražské kavárně a sluníčkářům strach,“ uvedl.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…