Bartoš: Budeme mít až 27 procent

07.10.2021 13:12 | Ze sítí

Předseda Pirátů Ivan Bartoš, kandidát Starostů a Pirátů na premiéra, mobilizuje voliče, aby opravdu vyrazili k volbám a dovolili Pirátům a Starostům uspět. Bartoš si pomýšlí na zisk přes 27 procent hlasů. Podívejte se, čím chce voliče získat.

Bartoš: Budeme mít až 27 procent
Foto: Reprofoto: CNN Prima News
Popisek: Ivan Bartoš (Piráti)

Anketa

Je Světlana Witowská dobrá moderátorka?

7%
93%
hlasovalo: 16348 lidí

Volby do Sněmovny jsou za rohem a předseda Pirátů Ivan Bartoš burcuje voliče, co mu síly stačí. Opírá se přitom o možný volební potenciál koalice Pirátů a Starostů, který přesahuje 27 procent.

„Takový nám přisuzuje potenciál poslední průzkum před volbami. Pokud přijdou volit všichni, kdo zvažují podporu Pirátů a Starostů, dosáhneme báječného čísla a dostaneme šanci vrátit zemi budoucnost. Jde o každý hlas. Můžeme to zvládnout! Prosím, přijďte v pátek a sobotu volit,“ žádá Bartoš.  

Ivan Bartoš promlouvá

Podle něj je nejvyšší čas utnout osm let vlády s účastí Andreje Babiše.

„Nejvyšší čas vzít si zpátky to, co patří nám všem. Prosím, přijďte v pátek nebo sobotu k volbám a volte naší koalici Piráti a Starostové. Společně vrátíme naší zemi budoucnost,“ slibuje Bartoš.

Ivan Bartoš promlouvá

Na videu uveřejněném na sociální síti Twitter Bartoš přiznává, že Piráti a Starostové nemají k dispozici nekonečné balíky peněz, ale mají v týmu skvělé a odvážné lidi a především plán, jak Česku znovu vrátit budoucnost.

Video začíná v Jablonci nad Nisou, kde Bartoš prožil své mládí a kde se také v jednom ze zdejších kostelů naučil hrát na varhany.

Bartoš zdůraznil, že nevstoupil do politiky kvůli sobě, ale kvůli své rodině, kvůli svým přátelům a kvůli mnoha dalším lidem, kteří si přejí posunout Česko z éry Andreje Babiše opět kupředu.

„Cesta Pirátů trvá už 12 let. Máme šanci konečně ukončit éru korupce, lží a podvodů. Začít psát novou kapitolu naší země a vrátit ji lidem, kteří v ní žijí. Dělat moderní politiku, která je založená na datech a je blízká lidem,“ zaznělo od Ivana Bartoše.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

 

 

Piráti a Starostové mají podle Bartoše nejpropracovanější program a ví, jak kupříkladu české školství konečně posunout do 21. století. Ale nejen to.

„Víme, jak zajistit dostupné bydlení pro všechny generace a ukončit zadlužování našich dětí. Vytvořit nové pracovní příležitosti a nezapomínat na přírodu, bez které není život,“ popisuje program Pirátů a STAN Bartoš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…