Berete peníze od vrahů, žaluje Tereza Spencerová. Po teroru v Londýně odkrývá temnou souvislost

05.06.2017 6:34

Tereza Spencerová se domnívá, že rozdíl mezi vrahy z Londýna a vládci v Saúdské Arábii a Kataru je jen v tom, že první zmíněná skupina přímo prolévá krev, zatímco druhá skupina toto prolévání krve platí. V textu pro server Literárky.cz si analytička Spencerová kladla otázku, kdy to Evropanům konečně dojde.

Berete peníze od vrahů, žaluje Tereza Spencerová. Po teroru v Londýně odkrývá temnou souvislost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jedna z věží Tower Bridge

Jen za polední tři měsíce prožila Velká Británie tři velké teroristické útoky. Podle britské premiérky Theresy Mayové už toho bylo dost a obyvatelé ostrovního království tomu učiní přítrž. Podle Spencerové se to však Mayové ani jiným Britům nepodaří, dokud si nepřiznají, v čem tkví jádro pudla.

„Táž Theresa Mayová dostala – ještě ve funkci ministryně vnitra – od tehdejšího premiéra Davida Camerona v prosinci 2015 za úkol vypracovat zprávu o financování a podpoře džihádistických skupin. Zpráva není dodnes hotová, k dispozici ji dostane až nová vláda po volbách, ale ministerstvo vnitra připouští, že ani poté nejspíš nebude zveřejněna, protože její obsah bude „velmi citlivý“. Čili bude s největší pravděpodobností ukazovat na Saúdskou Arábii. Ta ideologicky stojí na nenávistném wahhábismu, který za svůj přijal i Daeš, podle něhož je Západ zodpovědný za veškerý ústup islámu ze světového výsluní. Londýn ale chce Saúdům dál lukrativně prodávat zbraně, stejně jako to při své „vyšťavovací“ návštěvě učinil nedávno Donald Trump. A ještě větší radost (pro svá konta) mají britské „elity“ z obřích saúdských investic. Díky nim jsou sto „vysekat“ tmářské feudály z jakékoli odpovědnosti za cokoli, podporu terorismu nevyjímaje,“ píše analytička.

Anketa

Jak dopadne ČSSD ve volbách do sněmovny?

6%
9%
64%
21%
hlasovalo: 6843 lidí

Celý komentář naleznete ZDE.

Různé skupiny z Perského zálivu financují v západní Evropě mešity, kde kážou radikální duchovní a vychovávají tak další radikály. Němci či Britové to vědí, ale nic proti tom už nedělají. Radikální duchovní přitom vyzývají i k likvidaci nevěřících, tedy z jejich pohledu i k likvidaci křesťanů. A mají naději, že se jim to může podařit. Stačí si vzpomenout na tisíce bojovníků Islámského státu v Iráku a Sýrii, kteří teď sice prohrávají válku, ale stále žijí, takže se mohu vydat do Evropy a vraždit přímo na starém kontinentu.

„Oddělit teroristy od režimů v Saúdské Arábii nebo Kataru sice lze, ale jen za předpokladu, že bude akceptován „rozdíl“ mezi těmi, kdo bojují a vraždí, a těmi, kdo „jen“ financují a inspirují. Tento očividný – a očividně nebezpečný – nesmysl západní elity kvůli bratření se s těmi bohatými a „jen financujícími a inspirujícími“, zakrývají dělením muslimů na „dobré“ a „špatné“, opakováním, že „Asad musí padnout“ nebo planými výzvami, aby si muslimové sami nastolili „pořádek“. Nesmějí se přitom ale dotknout „přátelských“ wahhábistických ropných a plynových režimů, samozřejmě. Přinejmenším, dokud mají peníze,“ shrnuje celý problém Spencerová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …