Bez roušek nic! Sněmovna odmítla hospodské z Otevřeme Česko – Chcípl PES

22.06.2021 13:40

Jakub Olbert a Jiří Janeček z iniciativy Otevřeme Česko nepředstoupí před petiční výbor Parlamentu na půdě Poslanecké sněmovny. „Podmiňovat vstup testem, očkováním a rouškou do veřejné budovy placené z daní občanů ČR je hanebnost a porušování Ústavy ČR,“ uvedli v prohlášení.

Bez roušek nic! Sněmovna odmítla hospodské z Otevřeme Česko – Chcípl PES
Foto: Repro YouTube CNN Prima News
Popisek: Jakub Olbert, majitel restaurace Šeberák v pražských Kunraticích

„Dnešní slyšení 22. 6. od 16.00 hodin v petičním výboru Parlamentu jsme se rozhodli přesunout do normálního světa. Podmínky vstupu občana do Parlamentu jsou diskriminační a kdybychom je přijali, tak popřeme vše, za co od ledna bojujeme, a to ZA NORMÁLNÍ ŽIVOT BEZ PODMÍNEK,“ rozhorlili se Olbert s Janečkem.

Anketa

Považujete policejní zákrok vůči mrtvému teplickému Romovi za chybný?

hlasovalo: 23925 lidí

„Podmiňovat vstup testem, očkováním a rouškou do veřejné budovy placené z daní občanů ČR je hanebnost a porušování Ústavy ČR. Nebudeme nikdy přistupovat na hru této zločinecké vlády, které Nejvyšší správní soud shazuje jedno neústavní opatření za druhým,“ dodávají a přesouvají slyšení do restaurace Šeberák. „Na ostrov svobody, kde je život bez podmínek,“ uvedli.

„Vždy budeme prosazovat ochranu osobního zdraví na bázi dobrovolnosti tak, jak nám to zaručuje naše ústava. Jsme zásadně proti selekci lidí na základě covid pasu anebo jiných nelegálních nařízení,“ dodali.

„Slyšení v restauraci Šeberák v Praze 4 proběhne v 16.00 hod. Tímto zveme všechny poslance Petičního výboru a i ostatní poslance, aby splnili svou povinnost a zúčastnili se slyšení k petici Za normální svět, kterou podepsalo více než 20 tisíc občanů ČR,“ zakončili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…