Bezdomovci a špína. A nabízeli tam sexuální služby, rozjel Andrej Babiš kampaň. Řeč přišla i na Veroniku Žilkovou

01.09.2014 11:40

Kampaň před komunálními a senátními volbami dnes v Praze zahájilo hnutí ANO ministra financí Andreje Babiše. Na kampaň plánuje vynaložit 50 milionů korun, z toho jen v Praze má jít o třináct či čtrnáct milionů. Část peněz má pocházet od sponzorů.

Bezdomovci a špína. A nabízeli tam sexuální služby, rozjel Andrej Babiš kampaň. Řeč přišla i na Veroniku Žilkovou
Foto: ODS
Popisek: Adriana Krnáčová

Anketa

Která strana nejvíc vybouchne v komunálních a senátních volbách? Kde bude největší zklamání ze zaostání za očekáváním?

6%
52%
1%
21%
14%
1%
4%
0%
hlasovalo: 23155 lidí

Babiš při svém vystoupení u příležitosti zahájení kampaně zopakoval některá svá dřívější tvrzení, například že ANO je hnutím lidí, kteří v nějakém oboru uspěli a chtějí prospět své zemi tím, že jí to vrátí vstupem do politiky. A že politici ANO nelžou, nekradou a že pracují ve prospěch ČR.

Babiš sice uvedl, že ANO chce uspět v komunálních volbách, ale tento úspěch nepovažuje za klíčový. „Nemáme problém s tím, pokud zvítězí neparlamentní hnutí a strany, které se budou společně s námi snažit měnit poměry,“ poznamenal.

Babiš kritizoval stavbu metra do Motola

Zmínil i svůj zážitek, kdy se po návratu z dovolené ve Španělsku pohyboval na pražském Václavském náměstí, kde na nedělní večerní procházce spolu s lídryní kandidátky Krnáčovou viděli bezdomovce a osoby nabízející sexuální služby. Podotkl také, že Václavské náměstí je plné špíny. Kritizoval také některé investice pražského magistrátu, například stavbu metra do Motola, kde prý „nikdo nebydlí“. Naopak Babišovi chybí spojení letiště v Ruzyni s centrem Prahy. Řešit by se také měla bezpečnostní situace v Praze.

Krnáčová naznačila, že v případě úspěchu ANO budou na magistrátu padat hlavy

Lídryně pražské kandidátky Adriana Krnáčová za svůj cíl považuje, aby byl pražský magistrát hospodárně řízen. Chce dosavadní projekty zkontrolovat a v případě zjištění pochybení mohou také někteří lidé odejít. Jako příklad projektu, který chce podrobit zkoumání, zmínila stavbu tunelu Blanka.

Na nutnost zlepšit bezpečnostní situaci v hlavním městě poukázal také Martin Stropnický. „Manželka z ulice Na Smečkách nemůže dojít bezpečně na metro, proto její manžel pro ni musí neustále jezdit,“ poznamenal s odvoláním na svou ženu, herečku Veroniku Žilkovou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…