Biden je stejný hulvát jako Trump, jen lépe předstírá. Matěj Stropnický posílá vzkaz americkým liberálům a není pěkný

04.11.2020 15:46

Bývalý předseda Strany zelených Matěj Stropnický tvrdí, že pokud americké prezidentské volby vyhraje současný prezident Donald Trump, bude to chyba jeho protikandidáta Joea Bidena. Ten je, podle Stropnického, stejný hulvát jako Trump, jen ale předstírá, že není. Většina Bidenových hlasů prý může být „bez nadšení“ nebo „se sebezapřením“.

Biden je stejný hulvát jako Trump, jen lépe předstírá. Matěj Stropnický posílá vzkaz americkým liberálům a není pěkný
Foto: Hans Štembera
Popisek: Matěj Stropnický

Sčítání hlasů v americké prezidentské volbě vrcholí a je jisté, že výsledek bude velmi těsný. Podle Stropnického je případný Bidenův neúspěch dán tím, že si hrál na něco, co není.

„Pokud se budou liberálové po těchto amerických volbách zase ptát, jak mohl vyhrát takový lhář a hulvát, zde je odpověď: vyhrál, protože protikandidát všechno jen předstíral,“ má jasno Stropnický. A přidává text písně Jarka Nohavici Plebs blues, kde se zpívá „nevěřím v žádný kecy, věřím už jen sám v sebe“.

Stropnický v komentářích pod příspěvkem na facebooku dodal, že jak Trump, tak Biden jsou pro něj padouši. „Padouši jsou oba, akorát jeden předstírá, že není,“ míní Stropnický. Ať už prý vyhraje Trump nebo Biden, je podle něj jasné, že Biden nedokázal zaujmout a část ze svých hlasů stejně získal jen proto, aby nevyhrál Trump.

„Těch hlasů pro Bidena ‚bez nadšení‘, ‚se sebezapřením‘, ba ‚s odporem‘ je tolik, že bych se vůbec nedivil, kdyby v jeho táboře převažovaly,“ dodal Stropnický.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…