Bílí konzervativní páprdové? Mám se stydět, že je mi přes 50 a zplodil jsem dvě děti? Tvrdý protiúder Pirátovi

28.08.2021 10:37

Piráti v předvolebních preferencích klesají a demokraté se podle šéfredaktora Reflexu Marka Stoniše oprávněně bojí, že říjnové volby vyhraje opět Babiš a bude vládnout s Okamurou, Šlachtou a Filipem. Piráti si však prý v zásadě ubližují sami. Například slovy o tom, že ve Sněmovně sedí bílí konzervativní páprdové.

Bílí konzervativní páprdové? Mám se stydět, že je mi přes 50 a zplodil jsem dvě děti? Tvrdý protiúder Pirátovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Profant

„Naposledy nám nechal nahlédnout do pirátských mozků jejich poslanec Ondřej Profant. Postěžoval si totiž, že Sněmovna je plná konzervativních bílých páprdů, z nichž velká část inklinuje k fašismu,“ připomíná Stoniš ve svém článku s názvem Ať žijí staří bílí heterosexuálové!

Původní text ZDE.

A klade si otázku: „Co vadí Pirátům na tom, že ve Sněmovně sedí bílí konzervativní páprdové?“ Zvláště když to, bohužel, není podle šefredaktora pravda. „Být konzervativním bílým člověkem (nevím moc, co si představit pod výrazem páprda) je trestným činem? Není naopak tato nadávka výrazem šíření nenávisti vůči skupině obyvatel? Mám se snad stydět za to, že jsem překročil padesátku a jako heterosexuál zplodil dvě děti?“ pokládá další řečnické otázky k zamyšlení.

„Představuji si, jak by složení Sněmovny vypadalo, kdyby odrážela vlhké sny poslance Profanta, a jaké asi zákony by tento orgán chrlil. Nevím, ale jediné, co tuším, je, že by šlo o orgán velmi sebevědomý, který by se nezastavil možná ani před novelizací Archimédova zákona nebo zákona o zachování energie,“ utahuje si novinář z vystupování některých Pirátů.

A závěrem jim vzkazuje: „Jen tak dál, mladí progresivní bezpohlavní tvorové. Ostatně soudím, že i vás je ve Sněmovně více než dost.“


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Deb*l. Vím, že mu umře dcera na rakovinu.“ Pavel Novotný našel nové dno

19:19 „Deb*l. Vím, že mu umře dcera na rakovinu.“ Pavel Novotný našel nové dno

I přes těžkosti, které Felix Slováček prožívá ve své rodině, se pro řeporyjského starostu Pavla Novo…