Bitka. Kolajovi se postavil Zahradil. „Bonz“ do Bruselu? Tak lehké to nebude

01.06.2020 18:48

„Nesu dobré zprávy,“ napsal na svém twitterovém účtu europoslanec Marcel Kolaja (Piráti). Týkaly se dle jeho slov toho, že na základě jeho podnětu se bude příslušný výbor europarlamentu dále zabývat situací kolem voleb do Rady ČT. Na jeho slova pak zareagoval europoslanec za ODS Jan Zahradil a následně opět i Kolaja.

Bitka. Kolajovi se postavil Zahradil. „Bonz“ do Bruselu? Tak lehké to nebude
Foto: pirati.cz
Popisek: Marcel Kolaja

Anketa

Budou Spojené státy v roce 2030 stále největší světovou mocností?

9%
91%
hlasovalo: 5488 lidí
„Nesu dobré zprávy. Na základě mého podnětu se bude výbor dále zabývat situací kolem voleb do Rady ČT. Výbor si vyžádá další informace v této záležitosti nejen od Komise, ale i od Skupiny evropských regulačních orgánů pro audiovizuální mediální služby (ERGA). Stay tuned,“ napsal Kolaja. 

„Zcela otevřeně říkám, zatím jenom zde ve skupině, že na této tradiční udavačské praxi Pirátské strany do Bruselu se za ODS v EP nejen (samozřejmě) podílet nebudeme, ale naopak se proti ní postavíme,“ napsal k tomu následně do skupiny Občanští demokraté europoslanec Jan Zahradil (ODS).  

„Mám jako každý soudný člověk strach o nezávislost médií v Česku a jsem ve výboru, který se tím zabývá. Pozvat si komisařku, co to má v gesci, je absolutně legitimní. Je to moje práce. Ale to Vy jako dlouholetý europoslanec přece víte. Tak co se tu podbízíte s udavačstvím? Trapné,“ ohradil se europoslanec Marcel Kolaja (Piráti).

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

„Tak trapný je především ten, kdo začíná větu slovy ‚Jako každý soudný člověk...‘ a je úplně jedno, jak to pokračuje. Ale to Vy samozřejmě velmi dobře víte, a proto to takto formulujete, abyste jaksi předem vyřadil z diskuse ty, kteří by s Vámi mohli třeba nesouhlasit,“ napsal následně v diskusi jeden z uživatelů. 

Další si nebral servítky ještě víc. „Jste nechutná udavačská pirátská špína... A maskujte si to za co chcete...“ dodal další.

„Pane Kolaja, pracuje se v práci, kde se vytvářejí nějaké hodnoty, třeba v průmyslu, zemědělství, službách, školství, zdravotnictví... zkuste prosím své udavačství v Bruselu nazývat jiným výrazem než prací... ono to skutečně pracující lidí může hodně urážet,“ poznamenal další.

„Pane Kolaja, je to jen váš ubohý alibismus, horolezectví k EU, zalíbit se, být slyšet...?! Musíte vědět, že vše proběhlo regulérně, a kopat kolem sebe za každou cenu, i když víte, že výsledek musí býti NULA, je směšné, trapné a zdržování případných zainteresovaných lidí...“ konstatoval další diskutér. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…