Bohatého saúdského developera zprostili obvinění ze znásilnění. Prý jen upadl a dívka byla náhodou přímo pod ním

16.12.2015 18:02

Saúdský milionář podnikající ve stavebním průmyslu byl zproštěn obvinění ze znásilnění poté, co u soudu řekl, že na osmnáctiletou dívku upadl, a mohlo tak dojít k náhodné penetraci. Když došlo k jeho zatčení, údajně řekl: „Bude to muset dokázat.“ Informuje The Daily Mail.

Bohatého saúdského developera zprostili obvinění ze znásilnění. Prý jen upadl a dívka byla náhodou přímo pod ním
Foto: pixabay.com
Popisek: Saúdská Arábie

Ehsan Abdulaziz je šestačtyřicetiletý podnikatel ze Saúdské Arábie, který má ženu a dítě v České republice a nedávno čelil obvinění ze znásilnění osmnáctileté dívky. Milionář ji nejprve pozval společně s její kamarádkou ke stolu v exkluzivním klubu Cirque le Soir.

Oběma dívkám (24 a 18) následně nabídl odvoz k sobě domů v luxusním voze značky Aston Martin, kde jim posléze nabídl vodku a odvedl si starší z dívek do ložnice, kde s ní měl sex.

Osmnáctiletá dívka tvrdí, že se probudila na gauči v brzkých ranních hodinách právě ve chvíli kdy se ji chtěl Abdulaziz zmocnit a pronikl do ní bez jejího svolení.

Podle žalobce celá situace probíhala následovně: „Ona řekla ‚Co to děláte?‘, on řekl ‚To je v pořádku‘,“ uvedl žalobce Johnatan Davies s tím, že obžalovaný naznačoval, že starší z dívek již spí. Mladší se následně vymanila z jeho sevření a snažila se co nejrychleji byt opustit.

„Byla velmi rozrušená ohledně toho, co se jí stalo, a jelikož nemohla probudit svou kamarádku, zavolala dvě další a pak zavolala na policii,“ uvedl žalobce. Když byl Abdulaziz následně zatčen, údajně řekl: „Bude to muset dokázat.“

Podle jeho verze ji šel probudit, aby jí nabídl triko na spaní či případně taxi domů, ona jej však stáhla na sebe na gauč a strčila si jeho ruku do klína. Údajně se poté naštvala, když jí nabízel taxi, a běžela probudit kamarádku.

Celý text zde

Abdulaziz následně soudu ukazoval způsob, jakým jej osmnáctiletá dívka chytila za hlavu a stáhla k sobě na gauč. „Jsem křehký, spadl jsem, ale vůbec nic se nestalo, mezi mnou a touto dívkou se nikdy nic nestalo,“ řekl Abdulaziz.

Poté, co soud uvedl, že uvnitř její vagíny bylo nalezeno jeho DNA, že je možné, že měl v té době na ruce sperma z předchozího styku s její čtyřiadvacetiletou kamarádkou, následně změnil výpověď a uvedl, že na ní zřejmě spadl, a náhodně tak do dívky pronikl.

Soudu také sdělil, že potkal obě dívky v klubu a nejprve jim nabídl, že je odveze do domu starší z nich, poté však změnil názor, když na něj naléhaly, aby se k nim připojil na skleničku, a odvezl je tak k sobě domů.

Obhájce Jason Bartfeld se následně podnikatele zeptal, zda je jeho zvykem chodit do nočních klubů a potkávat známosti na jednu noc, na což ten odpověděl, že to nikdy za dvacet let svého života v Londýně neudělal. „Vždy jsem respektoval ženy, sám mám sestru.“

Obhájce následně uvedl, že žalobkyně lže, protože je v rozpacích z toho, že s ní obžalovaný nechtěl mít sex. „Skutečnost je taková, že do vás nikdy nepronikl, ani se nesnažil o to, mít s vámi sex,“ řekl osmnáctileté dívce Abdulazizův obhájce.

Podnikatel si zároveň vyjednal půl hodiny na soukromé předvedení důkazů soudu bez přítomnosti médií. V závěru byl zproštěn obvinění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…