Bohumínské usnesení je přežitek, myslí si Škromach

03.11.2012 20:35

Senátor ČSSD Zdeněk Škromach odpovídal čtenářům ParlamentníchListů.cz. Bohumínské usnesení je podle něj nadále zbytečné, v další z odpovědí také ostře odsoudil sKartu.

Bohumínské usnesení je přežitek, myslí si Škromach
Foto: Facebook
Popisek: Zdeněk Škromach sám sobě přimaloval tykadýlka

Jeden ze čtenářů vyjádřil pochybnost s výběrem prezidentského kandidáta za ČSSD, Škromach to ale odmítl. „Myslím, že v této době už to nemá smysl řešit. Nejvyšší stranický orgán rozhodl o nominaci Jirky Dienstbiera,“ odpověděl senátor.

A jako stínový ministr práce a sociálních věcí se vyjádřil také k sKartě. „Asi bych mohl říct, že jsme na tyto problémy upozorňovali již při schvalování, kdy jsme nesouhlasili. Ukazuje se, že násilné zavedení sKaret jen zkompromitovalo bezhotovostní elektronickou platbu podobně jako se to stalo ve zdravotnictví u IZIPu. Na placení důchodů přes sKarty již nedojde. A každá smlouva je vypověditelná,“ napsal Škromach.

Senátor také nepovažuje za problém, že strana čím dál tím víc spolupracuje s KSČM. Nevyhnutelné to bude také na vládní úrovni, čemuž brání Bohumínské usnesení. „Usnesení je už dávno přežité. Suveréni a sebevědomá strana se nakonec rozhodne ve prospěch programu ČSSD,“ uvedl Škromach.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…