Bůčková turné, promile a popelníčky ho zničí. Z hradní partičky budou siroty. Nálož Zemanovi z Babišova serveru

08.09.2015 21:41

Vedle slovenského tisku dnes rozcupoval prezidenta Miloše Zemana i publicista Zdeněk Šarapatka. Podle něj dostává obraz Zemana coby lidového vůdce, jenž se ošklíbá nad pražskou kavárnou, vážné trhliny. Může za to prý prezidentův neutěšený zdravotní stav.

Bůčková turné, promile a popelníčky ho zničí. Z hradní partičky budou siroty. Nálož Zemanovi z Babišova serveru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

„Kdo se může divit Zemanovým potížím? Rozdováděná bůčková turné devastují prezidenta víc než celý úřad. Zabijačky, popelníky a vydatná promile čekají na prezidenta všude, kam se vrtne, cukrovka necukrovka,“ píše Šarapatka v komentáři pro server Lidovky.cz.

Skutečnost, že se Zeman nebude potápět pro amfory jako jeho ruský protějšek Vladimir Putin, ale spíše se nechá postrkovat po gumáku v rybníce, prezidentovi prý neuškodí. „Naopak. Ostentativním pomlaskáváním nad tuky a zálibou ve skleničce cílí jejich šéf na voliče, kteří jsou na pohyb rovněž hákliví, zbožňují stejnou tlačenku a o politiku se zpravidla nezajímají,“ míní Šarapatka.

Publicista spekuluje, že hra na lidového prezidenta s mizerným životním stylem buď hradní „partičce“ zajistí prebendy až do roku 2022, nebo z ní udělá ze dne na den siroty. Našlápnuto na sešup má prý přitom Zeman už od chvíle, kdy mu konzilium kývlo na tři kořalky a šest sklenic vína denně. „Ani před sedmnácti lety nebylo na jeho premiérském stole pro campari a pivo kam položit papír a trefit napoprvé dveře skrz dýmovou clonu bylo na bobříka odvahy. O Zemanově životosprávě na vysočinském výměnku pak kolují hotové legendy. Na to, že jej ale i v příštím předvolebním duelu zastihneme zase v podezřelé vitalitě, která se hned po volbách promění v cesty po špitálech, si lze vsadit už teď,“ věří Šarapatka.

Závidět Slovákům Andreje Kisku a Polákům Andrzeje Dudu však podle publicisty nestačí. „Na úvahy o příští hlavě státu, která nemá jen zduřelé ego a promaštěná ústa, ale zdravé předpoklady hájit zájmy vlastní místo cizí země, tu určitě není brzy,“ je přesvědčen Šarapatka.

Celý komentář ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…