Budu psát o VV, ale nic nezveřejním, píše John ve fiktivním deníčku

02.11.2012 12:29

Redaktor Adam Černý v Hospodářských novinách napsal fiktivní deníček poslance Radka Johna o tom, jak se zase stává investigativním novinářem. A protože John sám vlastně neví, co všechno může prozradit, nenapíše zatím nic.

Budu psát o VV, ale nic nezveřejním, píše John ve fiktivním deníčku
Foto: tan
Popisek: Radek John v Partii na televizi Prima

„Stýskalo se mi po tom bušení do psacího stroje – když jsem začínal, ani jsme si nedovedli měkké klávesnice počítačů představit. A také po laskavých radách trpělivějších a zkušenějších, kteří z našich polotovarů dokázali vykřesat sevřenější tvary,“ vzpomíná fiktivní John.

Ukážu mladým a nezkušeným, jak na to

Odstupující předseda Věcí veřejných se totiž podle deníčku rozhodl ukázat těm mladým a nezkušeným, jak se to dělá. Sice ho mrzí, že už navždy ho ti nepřející budou podezřívat z nadržování VV, ale on ví, jak se z toho vyvléct.

„Jako první sepíšu reportáže jako břitva ostré ne o těch druhých stranách, které jsem zatím peskoval, ale o útrobách Věcí veřejných a je docela jedno, jestli to uvidím vytištěné, anebo zda tu reportáž uvedu sonorním, dnes ještě nížeji posazeným hlasem, světe považ, zase na obrazovce,“ dočteme se v deníčku.

Naštěstí prý John nebude psát o všech nahrávkách, které má uložené v počítači, protože po těžkém červeném víně už si na jejich původ příliš nevzpomíná. Takže si prý všechno sepíše a ve vydavatelství, kde nyní bude dělat vedoucího, vyhlásí, že až v budoucnu vedoucího dělat nebude, všechno uveřejní.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…