Bulvár: Poslankyně poslední den ve sněmovně plakala. Kolegyně z LIDEM sbalila medvídka

22.08.2013 9:04

I bulvární deník Blesk sledoval rozpuštění dolní komory Parlamentu a přinesl některé zajímavosti z poslední schůze a následného vyklízení pozic. Loučení poslanců se sněmovnou se prý uskutečnilo s úsměvem i v slzách.

Bulvár: Poslankyně poslední den ve sněmovně plakala. Kolegyně z LIDEM sbalila medvídka
Foto: Štěpán Kotrba
Popisek: Poslankyně Ivana Levá

Podle deníku Blesk mnozí poslanci těžce nesou, že končí o devět měsíců dříve, než měl trvat jejich mandát. Komunistická poslankyně Ivana Levá dokonce plakala. Blesk píše, že „jako želva“. Deník to dokládá fotografií plačící poslankyně.

Nicméně loučení v slzách neplatilo pro všechny. Například prý poslankyně LIDEM Lenka Andrýsové při vyklízení kanceláře rozdávala úsměvy. Blesk ji zachytil na fotografii s plyšovým medvědem, který jí v poslanecké kanceláři v posledních třech letech dělal společnost a nyní se spolu s Andrýsovou stěhuje na další působiště. Kam to bude, poslankyně zatím neví. Čeká ji ještě stěhování z poslaneckého bytu na Malé Straně, prý se pravděpodobně pustí do podnikání.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…